• 1358
    başkanlık koltuklarına oturan her zat bu kavramdan bahseder niyeyse. medyada da epey yer bulurlar kendilerine. trabzonspor'un aldığı her kötü sonuçtan sonra yerel medya manşetleri boy boy gözükür internet sitelerinde. ne trabzonmuş değil mi? sanırsınız bir tek onların takımı var, tek şehir takımı onlar.

    kimileri ben en iyiyim diyerek dikkat çekmeye çalışır, kimileri ise mağdur edebiyatı yaparak. trabzonspor zaten mağduru oynayan bir kulüptür son 30 yılda. şike süreci ise üstüne bal kaymak oldu.

    bizim maçta kopardıkları yaygarayı koskoca şike sürecinde kopartmadılar. sanki şampiyonluk maçı. trabzonspor'un en ufak bir hedefi olmadığı bir sezonda, hakem kararlarının da çoğunun doğru olduğu bir maçtan sonra ayaklanmaları da ayrı mevzu. acaba diyorum başka işler mi dönüyor?

    hıncal uluç bazen çok saçmalar ama bilgisi kuvvetlidir. bilgi derken futbol bilgisi falan değil. ne zaman, nerede , hangi katakulli dönmüş çok iyi bilir. dikkat edin son dönemde iki büyük çıkışı oldu. birincisi geçen seneki gençlerbirliği maçı ve sonrası. ikincisi ise trabzon maçı sonrası.

    bu adam bir şeyler sezmiş olacak ki yine savaş açtı tüm türkiye'ye.

    şike sürecinde dillere zincirlenmiş fenerbahçe'nin adının yanına galatasaray'ı da koymak istiyorlar. yemezler.

    dikkat edin nasıl büyük bir algı çıkmazı yaratılıyor. şuan türkiye gündemini azıcık takip etsen, tek şike yapmış kulüp fenerbahçe dersin ancak beşiktaş unutulmamalı. bunlar şikeci değil mi? ama öyle bahsediyorlar ki haklarında sanki dünyanın en şerefli varlığı...

    trabzon halkı önce kendine bakacak. kimse kusura bakmasın. eğer aynı maçta verilen erkan zengin'e penaltı kararını hiçkimse dillendirmiyorsa ben o gruba saygı duymam. bir kişi de erkan'ın yaptığı karaktersizliği dillendirdi mi? trabzon halkı erkan'a tepki gösterdi mi? göstermedi. geçiniz öyleyse bu işleri.

    ezile ezile şekli mekli kaymış, omurgasını yitirmiş, son çırpınışlarını veren bir camia olarak görüyorum onları. dik duruş dediğin sizin yaptığınız şekilde olmaz. önce rakibine yapılan yanlışları söylersin, sonra sıra sana gelince de istediğini belirtirsin.

    trabzonspor camiası da taraftarı da bu saatten sonra benim için ''yok'' tur.

    şike sürecinde hakları yendi diye yüz verdik ama bugün yapılan algı operasyonunun en büyük hisseli ortağı konumundalar. bundan sonra bizim de tavrımızı takınmamız gereken camiadır.

    trabzonspora yaranmak için insanları feda eden federasyon ise elbet bir gün kendisi ''feda'' edilecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın