resim
Umut Bulut
Takım:Sarıyer
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 3978
    son zamanlarda iyice anladım ki ben kendisinin yedek kalma ihtimalini sevmişim... eskiden çok saygı duyduğum bir oyuncuydu; özellikle yedek kalıp da hiç kapris yapmamasını ve görev verildiği zaman hırsıyla elinden geleni yapmasını hep takdir etmişimdir. fakat bu saygım-sevgim nefrete dönüşmek üzere... dönüşmek üzere diyorum çünkü aslında iyi bir insan olduğunu anlayabiliyorum ama bu, şu an futbol cahili olduğunu değiştirmiyor! daha doğrusu, nefret ettiğimi düşündüğüm an aklıma servet çetin geliyor ki sanırım kimseden onun kadar nefret etmedim, edemem... öyle olunca da "umut en azından iyi bir insan" diyorum!

    ama gel gör ki, artık maçları ona küfretmeden izleyemiyorum! hele rezil oynarken, onun yerine, oyundan iyi oynayan birinin çıkartıldığı ya da kurtarıcı olarak oyuna alındığı an maçı izlemeyi bırakmak geçiyor içimden. o kadar soğuyorum maçtan!

    en son şu 21 şubat 2016 galatasaray trabzonspor maçında karar verdim ki takımın içine sızmış bir hain bile olabilir! arkadaş, önce kalenin dibinde boş alana topu yuvarlayamayıp olcan adın'ın suratına şut at sonra git topu kaptır, wesley sneijder rakibi durdurmak için sarı kart görsün ve cezalı duruma düşsün! bu sabotaj değil de nedir? beceriksizliğin takıma gol kazandıramadığı gibi takım arkadaşlarını da etkiliyor, gerçekten git artık!
App Store'dan indirin Google Play'den alın