resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 345
    chedjou'nun orta sahada şu aralar fena oynamadığını düşünürsek, linnes sakatlanmadığı sürece sağ bekte ilk 11'e ilk yazılacak futbolcu olmalıdır.

    bu sene ligde 3. olup, uefa kupasını alıp, türkiye kupasını alırsak başarısız mı oluruz ? ben açıkçası çok başarılı olduğumuzu söylerim.
    mustafa denizli ile bu olur mu ? olmayacağını "biliyorum". inanıyorum değil, biliyorum. adam linnes'i uefa'da zaten oynatamıyor. ama ilginçtir, ligde de oynatmıyor.

    bu takım uefa'da defans dörtlüsünü carole-koray-chedjou-denayer ile, ligde carole-koray-denayer-linnes ile kurar.
    evet chedjou ideal bir orta saha değil. kesinlikle değil. ama adam çabalıyor, takımını seviyor ve orta saha oyuncusu olmamasına rağmen orada iyi oynuyor. evet temposu sıkıntılı, ama ben donk'un pas hataları ve yürüyüşünü görmektense, chedjou'nun çabasını görmek isterim orada.

    linnes'in sağ bekte oynadığı ilk maçları gördük. kendisinin yetersiz bulduğu hali bile galatasaray'da oynar. çünkü orada gidip dönmeyen sabri, kapanmış balçova yaşamspor kanat oyuncusu tarafından rezil edilen tarık falan var.

    chedjou orta sahada fena oynamıyor, koray stoperde iyi, denayer stoperde iyi. hocam bir zahmet, o linnes'i koy beke.
    http://galatasaray11.com/kadro/ratatatata-13083 sinan sakatken böyle oynamalıyız bence.
    hani o geri dörtlü + muslera'yı tartışmam. geri kalan kısımlar tartışmaya açık tabi, sneijder ve podolski dışında. o orta dörtlümüz her türlü tartışmaya açık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın