• 232
    3-4 kez galatasaray'dan kovulduğum oyun. her oyunumda farklı kadrolar kuruyordum ama nafile. sürekli kovuluyordum.

    meğer olay selçuk inan, burak yılmaz ve chedjou'daymış lan!

    normalde chedjou, selçuk, burak, hamit, sabri, semih, yasin, umut, tarık ve olcan'ı direkt yollardım iyi paralara. açılan maaş bütçelerinden ve gelen bonservislerden sonra şu hale bürünürdüm: http://static1.businessinsider.com/...0breaking%20bad.jpeg

    kadroyu genç yıldızlarla, kiralık adamlarla doldurup şampiyonluk kovalıyordum ama bir türlü istediğim sonuçları alamıyordum. ligi 4 ve 7 arasında bir yerde bitirip kovuluyordum sezon sonunda.

    bugün kafam attı, dedim bu sefer ciddiye bağlıyorum işi.

    selçuk'u satmadım. chedjou'yu satmadım. burak'ı satmadım. diğerlerinin hepsini sattım. balanta, zivkovic, rotariu gibi fm 2015'teki 3 değişmezimi ucuz paralara kapattım. cengiz ünder'i alıp kiraladım. mirko ivanic denen "sneijder'in gençliği"ni aldım sudan ucuza. vukasin jovanovic'i aldım, eğitiyorum. angel correa'yı kiraladım. muhamed besic'i dmc'ye monte ettim.

    ----------------muslera
    denayer--chedjou--balanta--hakan
    ----------selçuk----besic
    -----------------------
    zivkocic----şıno----poldi
    -------------burak

    takım akıyor akıyor. bildiğin çiçek menajer oldum, gelene geçene saygı gösteriyorum. "fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi'ndeki şansı ne?" diyorlar, "hacı adamların kadrosu iyi, türk futbolu gelişiyor, umarım gruptan çıkarlar, juventus'a koyar geçerler" falan diyorum. maçlardan önce oyunculara zemzem içiriyorum, okunmuş şeker yediriyorum. iyilik meleğiyim amk. devre arasında futbolcuların ayaklarına tek tek masaj yapıyorum. chedjou'ya ekstra muamele çekiyorum gol yedirmesin diye. muslera'ya kedi maması aldım, onu veriyorum devre aralarında. burak'aı gazlıyorum "ibrahimovic'in ronaldo'nun götüne koyim burak, senin daşaaanı yesinler" diye. selçuk'a da izlettiriyorum, o direkt gaza geliyor zaten burak'ı övünce dsfhgdf. zivkovic'e açıyorum sniper elite'i, 3-5 adam vuruyor da rahatlıyor sırp güzelim. sneijder'e özel "fener ağlama" çalıyor soyunma odasında. podolski için açıyorum internetten 3-5 bmw fabrikası videosu, oturup izliyor çay içe içe. soyunma odasında resmen melekler uçuşuyor.

    tütütü nazar değmesin. sivas'a 4 atıp yolladık şimdi de. poldi çok acayip olm ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın