resim
Deniz Ateş Bitnel
Görev:Eski Hakem
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 60
    bir yönünü taktir ediyorum ki bunu bizden 4 futbolcu atan ali aydın için de düşünmüştüm. en azından hatayı hata ile kapatmaya çalışmamış, verdiği kararın etkisinde kalmamış. bence umut' un pozisyonu penaltı değil ancak sonrasında cavanda' nın kendisine göğüs atması kesinlikle kırmızı kart. penaltıya takılıp kalmadan orada kartını çıkartmış. ben bunu takdir ediyorum. yine aykut' un pozisyonunda ''ben zaten 1 adam attım ikinciyi atmayayım'' diye nasihatla olayı kapatmamış. net sarı çünkü aykut' un saçmalıkları.

    edit: salih' in pozisyonunun kırmızı olduğunu söylemeye gerek yok, geriye bir tek özer' in ikinci sarısı kalıyor. bence çıkmamalıydı o sarı ama hıncal uluç da tehlikeli hareket, topu dokunuyor olması hareketi mazur gösteremez demiş. olabilir görüştür. ben hala çıkmamalıydı diyorum, diğer yandan ben, melo' nun beşiktaş maçında da gördüğü kırmızı kart için yanlış demiştim ama o dönem basın ''gelişi kırmızı kart'' diye bir şey uydurdu. uydurdu çünkü pozisyonun yavaş çekiminde melo' nun tabanla, evet tabanla ama yalnızca topa girdiğini herkes gördüğü için gelişi kırmızı dediler. o halde özer' in de gelişi sarı diyerek hıncal uluç' a katılıyorum.

    genç ve yürekli bir hakemi harcadılar. sonra diyoruz ki cüneyt çakır farklı maç yönetiyor içeride. ne yapsın adam? arkasında duran bir mhk başkanı ya da tff başkanı var mı? bu ülkede futbolu izliyor, futbola para harcıyorsak suçlu bizleriz. sen ben bu pazara girmezsek o koltuktakiler bir hiçe dönüşürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın