• 11
    bu platformda da yazan kişiler dahil olmak üzere kimsenin kendisinden daha dikkatli ve özenli olmadığı, talihsiz bir sebepten dolayı işinden olmuş işçi.

    insanların yaptıkları küçük espriler hayatlarında böylesine sorunlara yol açmamalı, bizler hayvan mıyız?

    düşünün, burada bir galatasaray yöneticisiyle ilgili espri yapıyorsunuz, "grosskreutz işini de nasıl batırdılar ama he ehehe, babam bile doğru yapardı" diyorsunuz, sonra bir gün işe giriyorsunuz ve o da ne, o şakaladığınız adamın şirketindesiniz, bir kaç gün sonra da attığınız bu entry öğreniliyor ve "sen git madem baban yapsın" denerek kovuluyorsunuz.

    saygı tabi ki önemli, saygısızlık da karşılıksız kalmaması gerekiyor fakat serkan yıldız saygısızlık yapmıyor, küçücük bir espri yapıyor ki bu espri esnasında da kendisi "çalışma şevki"nden dem vuruyor öncelikle.

    bu kişinin kovulması size bilinen şartlar altında mantıklı geliyorsa veya sizde rahatsızlığa sebep olmuyorsa, tanrıdan tek dileğim sizlere insan yönetme ve önemli kararlar alma gücü ve yetkisi nasip etmemesidir, sizler farkında olmadan tehlikeli insanlar olabilecek kapasitedesinizdir çünkü.

    işini doğru yapmasına ve söylemlerinde dürüst bir çalışanın söyleyeceği şeyler söylüyor olmasına rağmen rağmen özel bir espri sebebiyle beşiktaş taraftarının kovulmasına yol açtığı insan.

    gönül ister ki tüm galatasaraylı ve fenerbahçeli çalışanlar çalışmayı bırakıp bu yapılan harekete karşı grev yapsın, iş yavaşlatma eylemi yapsın. bu yapılan hareketin karşılığı tam olarak budur, bu işe son verilme olayının da kurumsal kimlikle, güven kaybıyla veya şüpheyle uzaktan yakından alakası yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın