resim
Ahmet Çakar
Görev:Eski Hakem
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1012
    kendisine yağan troll tweetleriyle bişeyler biliyormuş gibi yapan eski hakem.

    neymiş efendim yusuf son dakikalarda kırmızı kart için koşmuş hakem de bunu görmüş maçı hemen bitirmiş. çünkü hakem kırmızı kart vermek istemiyormuş.
    benim hatırladığıma göre yusuf topu kapmak için (bence pes etmedik mesajı vermek için) en az 40 saniye topun peşinden koştu kazanamayınca durdu o durunca galatasaray takımı da durdu hakem de maçı bitirdi.

    yusuf kırmızı kart görmek isteseydi en az 4 defa görebilirdi. bildiğime göre kırmızı kart yemek için illa top kimin ayağındaysa ona faul yapmak gerekmiyor pekala baskı yaparken karşısındaki herhangi bir galatasaraylı futbolcuya tekme sallayıp kartı görebilirdi ya da yusuf'un böyle bir niyeti varsa geçer hakemin karşısına en basitinden ''siktir lan'' deyip ittirir ve atılır.

    21 şubat 2016 galatasaray trabzonspor maçında yaşananlar bahis olayıdır değildir bilmem ama şu adamın götünden uydurduğu veya ondan bundan duyduğu şeyleri birleştirip söylediği şeylere inanmayın derim. ben en son bıraktığımda sneijder neden ikinci yarıda oyuna girdi diyordu gerisini siz düşünün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın