resim
Salih Dursun
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:32
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 588
    hakeme kırmızı kart göstermesi gayet normal olan futbolcu.

    kırmızı kartlar doğru ama salih'in bu hareketten eleştirilmesi yanlış. adamın takım arkadaşları habire kırmızı kartlar gördü. beraber giden maçta penaltı kararı verildi, muhtemelen yenik duruma düşeceksin. e bir kırmızı kart daha gördün, sekiz kişiye düştün. bu olaylar sahada ender görülen olaylar. adamın kızması, öfkelenmesi ve bunun sonucu olarak böyle aşırıya kaçan bir "protesto" gösterisi yapması gayet olağan.

    karaktersiz falan deniliyor. saçma. adam galatasaray'a karşı herhangi bir hareket yapmamıştır. taraftara karşı herhangi bir saygısızlık yapmamıştır. tamamen hakeme tepki göstermiştir.

    şimdi salih'in kiralıkken bizim maçta sert oynadığını, bizim oyunculara sert müdahalede bulunduğu maçları anlatacak olan yazarlar olacaktır.

    arkadaşlar, salih'in oyun tarzı bu. yeteneksiz olduğunun bilincinde, bunu hırsıyla kapatmaya çalışır. ve bu hırsı yüzünden aşırıya kaçan hareketleri olur. hatta fenerbahçe maçlarını dikkatli izleyin, çok çok daha sert oynar.

    ee bize karşı oynarken de sert oynaması normal, oyun tarzı o.

    ne yapsın yani adam "burası benim asıl klübüm. bu maçı salmalıyım. isteksiz oynamalıyım." falan mı desin? asıl o zaman karaktersizin önde gideni olur bu adam.

    salih, yeteneksizdir hem de çok yeteneksiz. ama severim, iyi çocuktur.

    keşke almasaydık tabi, o ayrı mesele.
App Store'dan indirin Google Play'den alın