resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 7778
    daha onceden de dedigim gibi, kendi kurdugu kadroyu bir de prandelli'ye gelen cl takimlari karsisindaki gorebilseydik. prandelli de cok les futbol oynatiyordu, ama onda da mac kazaniyorduk bir sekilde. hatta ilk birkac haftalik donem itibariyle son yillardaki en yuksek puani prandelli'yle toplamistik. noldu? cl'de 4'ler havada, bir de ligde basaksehir'den 4 yiyince bayagi yuklenildi adama.

    hamza da 1-2 macta cok pozisyona soktu takimi, ama genel olarak oyun plani olmayan, fenerbahce'ye karsi top yapamayan bitik ve dusuk kaliteli bir takim kurdu. mustafa denizli'ye gore prandelli de iyiydi, o da gitmeseydi. ya da prandelli de belki bu seneki gruplarda benzer bir basari yakalayacakti.

    bakin gidisatimiz gercekten kotu, mustafa denizli'nin olumlu bir etkisi yok, ama kistasi mustafa'ya cekerseniz hamza da iyi gelir, prandelli de. hamza hamzaoglu da liderin 5 puan gerisine dustu, o da az mi? umut veren ne oynatiyordu, benfica deplasmaninda adam akilli kaleye gidemedik. astana deplasmaninda mahkum oynadik. mersin'e, osmanli'ya abandiysak bu maclar da var. o yuzden kendisi aranilacak adam degil, arkasindan ahlar vahlar edilecek adam hic degil. hamza'nin oyununda umut vermeden mac kazaniyorduk, simdi de umut vermeden mac kazanamiyoruz.

    gitti de kurtulduk, ama su an aynisini denizli icin dusunuyor ve istiyorum. fakat bu hamza hamzaoglu'nu galatasaray'in basina gecmeye yeterli kilmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın