resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 7775
    ya bende bunu anlamıyorum işte konuşunca savundu vs oluyoruz. ulan kendisi kadar boş eleştirilen başka bir hoca yok ya!

    neymiş kadro kötüymüş. abi bu adam döneminde tamam senin takım savunman kötüydü ama en azından içerde kaybettiğin osmanlı maçında kaleye 27 şut çekiyordun. bu değil biz bayern munih'e göre bile iyi bir rakam. hea dersinki bu şutlar bayern'de ki kadar sağlıklı ve net şutlar değil anlarım onu ayrı tartşırız. ama sen 27 şut çekiyordun ya! hadi poldi 3, sneijder 3 alakasız şut çekmiş olsun birde olcan, bilal vs aptalca bir şut atsın sayı gene 19!

    jose rodriguez'in bu adam varken pas isabet oranı %98ler'de idi. şimdi kaçlarda bir bakın. ben bakamıyorum yüreğim sızlıyor lan :/

    benfica maçında 30 metrede oynadın, ligde en çok isabetli pas yapan en çok topa sahip olan takım sendin (buna beşiktaş'da dahil) sadece skor yapamıyordun. şl'de en çok topla oynayan 6. takımdın lan!

    denayer city, rodriguez real madrid'den gelmiş, sol forvetin poldi, 10 numaran wes, kalecin muslera, stoperin chedjou ama kötü takım bıraktı.

    offf yeter be! ay-nen kötü takım moruk. ve şu takımın şu isimlere rağmen bu halde olması sizi şaşırtmıyorsa böyle düşünmeye devam edin.

    edit: son olarak dere geçerken at değiştirilmez. kendiside dere geçerken değiştirilmemesi gereken attı. yoksa bende bayılmıyorum hamza hamzaoğluna
App Store'dan indirin Google Play'den alın