resim
Ryan Henk Donk
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.92
Uyruk:Surinam
  • 537
    işte bu tip transferler bizi bitiriyor.

    29 yaşında, hatta 28 yaş ve üzeri aldığın adam tartışmasız 2-3 sene katkı yapacak, isimli, hatta satmak istersen de çin, arabistan, amerika gibi yerlerde talibi çıkacak adam olmalı. sneijder 35 yaşına kadar iyi işleyen bir sistemde çok güzel katkı verirdi. kullanamadık. sneijder'in 2 asistle bitirdiği sezon oldu. bu utanç hepimize yeter.

    28-29 yaşında adam alıyorsan, takımın genç olmalı. genç, çalışkan takımını da görmüş geçirmiş, liderlik meziyetleri olan 2-3 tecrübeli futbolcu ile süslersin, maliyeti şu veya bu sebeple az, bu yaş aralığındaki adamları da yedek için alabilirsin.

    ama bizim elimizdeki futbolcular genç değil, devre arasında sözleşmesi 6 ay sonra bitecek 29 yaşında adamın sadece bonservisine 2.5 milyon euro verdik. donk'u çin takımları mı alacak, arap takımları mı, mls takımları mı ? mls zaten iyice büyümeye başladı. çin de isimli oyunculara yöneliyor. arap takımlarının da donk ile işi olmaz. ne yapacağız biz donk'u ?

    bu takım 4-2-3-1 oynarken insanlar defansif orta saha eksiğimiz var diyordu. 4-2-3-1'i defansif orta saha ile oynadığımızı düşünüyor insanlar, takım savunmamız o kadar kötü ki insanları 4-2-3-1'de defansif orta saha ister hale getirdiniz. takım o kadar kötü ki, hürriyet güçer-selçuk şahin ikilisi gelip 2 maç yapsa bizimle insanlar ama güzel top kesiyorlar diyecek hale geldi. ve bunu diyecek insanlar da haklı. şampiyon takımın anasını bellediniz lan. üstelik şampiyon takım da iyi değildi. biraz gençleştirip, çöpleri temizleyip bu sene 2. olsaydık ve avrupa'da şampiyonlar liginde son maçımızda astana'ya karşı geriye düşmeyecek bir takım kursaydık insanlar sizi alkışlardı, otel olayı, bileklik olayı da güzel karşılanırdı. rezil rezil işler yapıyorsunuz ya.

    ki aldığımız donk stoper orijinli bir adam. orta saha dediğin adam 4-2-3-1'de oynuyorsa her şeyden biraz taşır üzerinde, belirli bazı yetenekleri de üstün olur. o üstün yetenekler senin sistemine uyuyorsa, sen o adamı alırsın. donk'muş. hadi be sende!
App Store'dan indirin Google Play'den alın