resim
Ryan Henk Donk
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.92
Uyruk:Surinam
  • 496
    kötü futbolcu değil ama galatasaray seviyesinde başarılı olabilmesi için en az %95'i ile oynaması gereken futbolcu. geldiği ilk maç hariç kötü performans gösteriyor. bonservisi de yüksek olunca göze batıyor.

    kendisiyle aynı pozisyonda oynayan atiba, maçları %90 pas isabet oranıyla bitirirken donk %60-70'lerde geziyor ki defansif orta saha gibi bir mevki için çok düşük bir yüzde bu. öncelikle iyi odaklanıp selçuk ve sneijder'e bir an önce alışması lazım. son mersin maçında özellikle selçuk'u 4-5 kere oldukça zor durumlarda bıraktı. selçuk da birçok defa uyardı kendisini. aslında bunun tam tersi olması gerekir. selçuk ve sneijder'in donk'u zor durumda bırakması ve donk'un da bu durumu toparlaması gerekir. çünkü görevi bu.

    ben dinamik bir defansif orta saha futbolcusunun çok yararlı olacağını düşünüyordum ama donk alındı. bu da demek oluyor ki orta sahadaki bütün defansif görevleri donk üstlenecek. zaten mustafa denizli'nin amacı da donk'a işin defans kısmını hallettirip selçuk ve sneijder ikilisinin kafasını rahatlatmak. ama donk bir kaç yan topu kafayla çıkartmak dışında bir şey yapmıyor. ya faul yapıyor ya pas hatası. ciddi oynamalı. umarım lazio maçının ciddiyeti donk'un da ciddiyetini arttırır ve sahada avare avare dolaşmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın