• 118
    mental problemlerini aşsaydı avrupa'da kendisini durduracak oyuncunun olmadığını defalarca yazdık. takıma katkı vermeye başlasaydı, eurocup ve ligde çok daha rahat maçlar oynardık ve iki kulvarda da şampiyonluk için daha iddialı hale gelirdik. olmadı ne yazık ki. burada suçlanacak kimse yok. çünkü dorsey, nba'de benzetildiği oyuncu dwight howard gibi mental problemleri olan bir oyuncu. bu problemleri aştıkları zaman durdurulması çok güç oyunculara dönüşüyorlar ama ikisinin de kariyerinde bu problemleri aştığı sezon sayısı çok az. katkı alamayacağımızı anladıktan sonra 250 bin euro* bonservis kazanarak göndermek bizim açımızdan son derece güzel bir gelişme.

    gönül isterdi ki caleb ve errick eurocup için son transfer döneminden önce aynı anda sakatlık geçirmeseydi. gerçi geçirmeseler bile dorsey yerine bir uzun takviyesi çok zordu. zira yerlerine aldığımız davis'e çok düşük bir maaş ödüyoruz, jerrels'ın ise maaşının yüzde 70'ini kazan* ödüyor. takviye yapabilmek için yönetim 2-3 milyon kadar geçmiş borç ödemek zorunda kalmıştı. bu yüzden düşük maliyetli oyuncular almak zorunda kaldık. dorsey'nin yerine o paralara alabileceğimiz uzunun duşan'dan ya da ege'den daha fazla katkı vermesi düşük bir ihtimaldi. şimdi hem aldığımız bonservis parasıyla hem de dorsey'den boşalan maaş bütçesiyle daha kaliteli uzunlara yönelebiliriz. yönetim bu transfer için çin ligi'ni işaret etti.

    gelelim eurocup mevzusuna. maçları izleyen arkadaşların da söylediği gibi dorsey'nin yararından çok zararı dokunuyordu. grupta işimizin son maça kalmasının 1 numaralı nedeni kendisidir. kaybettiğimiz iki maçta da oyuna girip rakiplerin ritim bulmasına neden oldu. deplasmanlarda da maçı koparamayınca kaybettik. içerdeki son maçımızda ise sadece 5 dakika oyunda kaldı. bu şekilde katkı veren bir oyuncu için tonla para ödememize gerek yok. duşan ve ege rahatlıkla aynı katkıyı verebilir.

    lasme eurocup maçlarında 35 dakika oynayacak artık. tek sıkıntımız bu. lakin eurocup'ta yanılmıyorsam 7 maçımız kaldı. lig için uzun alıp sürelerini 25 dakika civarına çektiğimiz takdirde bu 7 maçta 30-35 dakika arası oynayabilir. hatta gerekirse lig maçlarında caleb ve davis kullanılarak dinlendirilebilir. sakatlık olma ihtimali her zaman var. dilerim öyle bir şey yaşanmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın