• 2403
    takimi ayakta tutan 4 topçu. biri volkan, digeri caner, fernandao, sakat degilsi gökhan gönül ve biraz da volkan $en.

    bahse girerim caner bu yaz ayrilacak. mukavelesi haziranda sona eriyor ve henüz yenilemedi. avrupa $ampiyonasini bekleyip, en geç turnuvadan sonra kapagi avrupaya atacaktir.

    volki ayisi. 35 ya$inda ve 40'a kadar oynar gibi gözüküyor. kilo da verdi. yani sakatlanmazsa kalede sorunlar yok.

    gökhan gönül. ridvan'in sag beki. zirt pirt sakat. 31 ya$inda ve en fazla 2 sene daha bu performansi sergiler diye dü$ünüyorum.

    fernandao. kapali kutu. uzun yillar hizmet de edebilir, anidan çökü$e de geçebilir. çig etle beslenen brezilyali. ne yapacagi hiç belli olmaz. istikrari tutturusa ya$i daha genç. 2-3 sen daha ayni performansi sergileyebilir.

    volkan $en'i genç falan zannetmeyin. haziran'da 29 ya$ini dolduracak. karakter sorunu olan bir karde$imiz. fenerbahçe son duragi, burdan ötesi yok. serdar özkangillerden.

    gençlerine bakalim:

    alper potuk, 25 ya$inda, yeterince süre alamiyor
    lazar markovic (müzmin sakat), 22 ya$inda, liverpool'dan sezon sonuna kadar kiralik, liverpool benfica'ya 25 milyon bayilmi$ ve 2019 a kadar mukavelesi var
    ozan tufan, mart'ta 21 ya$ina basacak, yetenekli, hatta bayagi yetenekli ama yanli$ takimda. fenerbahçe'nin çürüttügü futbolcular kervanina katilacagini tahmin ediyorum.
    şener özbayraklı, 26 ya$inda ve gökhan gönül'ün yerini dolduracak gibi gözüküyor

    sonuç:
    kalede sorun yok
    bekler'den caner ayrilirsa yeri dolmayabilir, sag'da gökhan & $ener idare ederler
    stoperleri uzun, kjaer overrated, alves ise tam bir saatli bomba, oraya iyi bir transfer yapmalari gerekecek
    orta saha'da kreatif oyuncu eksiklikleri var. diego ile olmaz, topal'in mukavelesi sona eriyor, 30'una gelmeden bir avrupa daha yapmak isteyebilir mi acaba?
    kanatlari etkili gözüküyor, beklerde destekleyince tehlikeli oluyolar, volkan $en, nani, markovic, belki de fener'in en etkili oldugu bölge burasi
    forvette fernandao kule gibi. top aliyor, top indiriyor. adam adama $art!

    artilari ile eksileri ile, mali sikinti ya$amazlarsa 2-3 yil ligi domine ederler gibi gözüküyor. bu yil be$ikta$ $ampiyon olasa bile seneye yine kafaya oynarlar. bir $ekilde devamli ilk 2 de kalmayi ba$arabiliyorlar. tabii ki bunda maddi gücün büyük rolü var. koskoca ülker arkalarinda. koçlar da eklenince, voltrani tamamlami$ oluyolar.

    yanliz biraz çabuk havaya giriyolar ve bu ba$arilarina genelde engel oluyor. sanirim en büyük sorunlari mental.
App Store'dan indirin Google Play'den alın