• 3642
    takım güzel bir hava yakalayıp öne geçmiş, oyunu domine ederken çıkartılması benim için mantıklı olmayan bir futbolcu çıkartıldığı için tepki göstermiş bir taraftar topluluğudur.

    bu futbolcu formundan uzak mı? evet. peki formunu nasıl yakalayacak? oynayarak. peki takıma uyumunu nasıl sağlar ve kendisini bir parçası olarak hisseder? mümkün olduğunca 90 dakikayı tamamlayarak.

    teknik direktörü ondan en iyi şekilde faydalanmak ve kazanmak yerine hala benim dediğim olacak şeklinde bir ego yarışı sürdürüyor gibi hissediyorum iki kişiyi de iplemeyen birisi olarak.

    rvp tam formuna ulaşırsa bu takım kaybedeceği veya berabere kalacağı bir kaç maçı tek başına kazandırabilir. ben teknik direktör olsam, bir futbolcuyu 10 dakika dinlendirmek için bu gibi bir fırsatı tepmezdim, belki o 10 dakikalık dilimde yapacağı ufak bir hareket, atacağı bir gol, kazanacağı özgüveni bu futbolcuya seviye atlatabilirdi, ki bu da halihazırda iyi bir görüntü çizen fenerbahçe'yi ileri taşırdı.

    çıkarılması hatalı olan futbolcu çıktığı için tepki koyan taraftar. ha, ama hepimiz biliyoruz ki taraftarın ıslıklama sebebi bu kadar ileri görüşlü olmalarından değil yıldızı sahada görmeyi istemelerinden kaynaklanıyor.

    not: ben bir ara yetersiz performanstan rvp'i ıslıklıyor sandığım topluluk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın