• 3639
    bunlar ruh hastası arkadaş. ya da biraz görmemiş de olabilirler, bilemiyorum. takımın sahasında avrupa kupasında rakibini adeta ezmiş geçmiş, 20 küsür şuta karşılık kalesini rakibine neredeyse hiç göstermemiş, 5-0 olacak maç şans eseri 2-0 bitmiş, oyuncular sahada basılmadık yer bırakmamış... tüm bunların üzerine bu ilginç güruh, 80. dakikada götünden soluyan van persie'yi oyundan aldığı için vitor'u yuhalıyor. van persie adlı şovmen de bu fırsatı iyi değerlendiriyor ve oyundan alınırken hocasına tipik tribini atıyor. tribünler öyle yaygara yapmasa persie tıpış tıpış çıkacaktı oysaki oyundan.

    lan adam takıma bir oyun anlayışı yerleştirmiş. fenerbahçe gayet de güzel bir oyunla avantajlı skoru elde etmiş. teknik direktör de son 10 dakika önemli oyuncularını dinlendirmek için oyundan alıyor. bu futbol cahilleri sırf bu yüzden teknik direktörü harcıyor. neyse, inşallah günün birinde bir hamza hamzaoğlu, bir mustafa denizli gibi bir hoca gelir başınıza da bu adamı bile mumla ararsınız.

    kafam almıyor gerçekten. takımın avrupa maçında evinde 2-0 önde ve sen yuh çekiyorsun teknik direktöre. bunlar büyüklükten falan bahsederler fakat demek o ki, bunlar persie'yi fenerbahçe'den büyük görüyorlar. bunun başka açıklaması olamaz. takımın tur atlama yolunda büyük bir adım atmış. oyuncu çıkarken alkışlayacağına yaptığın şeye bak. demek fener bugün yenilse ama persie 90 dakika oynasa bir sorun olmazmış bunlar için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın