• 117
    ulaşılan rakamlarla beni de şaşırtmış olan kampanyadır. en kısa sürede bileklikleri alarak desteklemek istiyorum. ayrıca yok hamit'in maaşı yok bir galibiyete verilen prim falan diye bulandırmayın kafanızı. bu tamamen yoktan kasaya giren bir gelir. bu işleri çok bilmiyorum ama takım için yaratılacak ek gelirler en azından uefa'nın vereceği +1 yıl cezadan yırtmamıza sebep olabilir.

    bu kampanyayı hamit'in maaşı vs. diye küçümsemek çok mantıklı değil. geçmişte başka yöneticilerin yaptığı hatalar üzerinden bu kampanyayı eleştirmeyi doğru bulmuyorum. kaldı ki kısa vadede taraftarın kulübe 100 milyonlar kazandırabileceği bir kampanya yapmak mümkün değil zaten. öyle bir şey varsa herkes yapsın, borçlar bitsin. bu kampanya güzel bir başlangıç olur. birlik beraberlik sağlar. en azından bir kamuoyu yoklaması olur. yönetim artık taraftarın vereceği desteğin ne kadar olduğunu aşağı yukarı gördü. bundan sonraki kampanyalar da ona göre tasarlanır.

    şimdilik bu kampanyaya destek vermeliyiz. geçmişte yapılmış hataların hesabı da elbette ki sorulacak günü geldiği zaman.
App Store'dan indirin Google Play'den alın