resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 10677
    http://www.milliyet.com.tr/...skorergaleri/?PAGE=1

    milliyet gazetesi sneijder gemileri yaktı diye haber yapıyor, selcuk ve mustafa gitmezse giderim dediğini yazıyor. bu habere yorumlar aşağıda...

    kimse maç izlemiyor herhalde! sadece özete göz ucuyla bakıyorlar. galatasaraylı birinin su yorumları yapması bu yorumların beğenilmesi mümkün değil... kafam almıyor.

    sneijder'a bakış açısı bu ise bizden hakikaten bir şey olmaz. her maç bir şeyler yapmaya tek başına çabalıyor. aldığı yorumlar bunlar! gitmesinde ne yapsın.

    --- alıntı ---

    bütün olumsuzluklar, sneijder'in takıma gelmesiyle başladı...koca bir senede iki maç oynuyor, sonra da yatıyor. benim asıl hayret ettiğim şey ise, teknik kadronun 10 kişi oynuyor olmamızı göremiyor olması...

    herkes işine baksın. topçuysan topçuluğunu yapacaksın. gidip başkanla konuşacakmış. hem buralara geleceksiniz dünya para kazanacaksınız el üstünde tutulacaksınız birde haddiniz olmayan işlere kalkışacaksınız. selçuğu yada hocaya savunmuyorum ancak herkes kendi işini yapmalı.

    sneijder severim ama bir gerçek var...eto antalya da yaptıklarını görünce ,eto & drogba nın %50 sende olsa ...çok farklı yerlerde olurduk.

    açık ve net söylüyorum.bu takıma sneijder geldikten sonra selçuk ve melo nun performansı düştü.sneider defansa gelip top lıp sağ a sola top vermesi değil olay hagi nin maçlarını bir izlesin.

    burak,in basiniz yediniz simdi sira selcugami geldi.

    herkes gider selçuk kalir !!! bulunmaz hint kumaşı degilsin.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın