• 109
    isimleri falan hiçbir şekilde kenara bırakmadan destek vermeyi şu an için düşünmediğim kampanya.
    mesele galatasaray. galatasaray'ın kötü olmasını da "isimler" sağlıyor. ben öyle hep destek tam destek kafasında bir adam değilim. ailem dışındaki bütün ama bütün konulara önce mantığımla yaklaşırım, sonra da onu kalbimin sesini dinleyerek yorumlarım.

    yarın bir gün galatasaray iyi yönetilirken bir hata olur, bir kaybımız olur. o kaybın yerine anında koyulması gerekir, ben 10 tane de alırım. 100 lira işte, 5 taksit yapsam ayda 20 lira. beni mutlu eden, iyi yönetilen, sevdiğim galatasaray için iki kadeh şarap az içerim, koymaz.

    ama hamit alacak bir şey vermeyecek, semih alacak bir şey vermeyecek, alkolik çakallar soyacak, bazı ülkelerde "altyapı koordinatörü" olacak bir şey vermeyecek, kaan baysal'ın babasının cebine para akacak, sonra ben bileklik alacağım.

    ben almam şu an itibariyle. ha sene sonu denizli ve çöpler gider, dursun özbek tecrübesizliğimden kaynaklanan hatalarımdan dolayı özür dilerim der, galatasaray fakirleşirken zenginleşen kişileri ortaya koyar, güvenilir bir ekip kurup iyi bir hoca getirir, bu kampanyayı o zaman yaparsa o zaman sonuna kadar desteklerim.

    benden bir şey istiyorsan, üstelik benden yıllardır bir şey isteyip üstüne yine bir şey istiyorsan, ben bir dönüp sorarım eh sen benim verdiklerimi ne yaptın diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın