resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 7767
    öylesine kritik bir dönemde geldi ki... öylesine kızgınım öylesine nefret doluyum ki anlatamam!

    prandelli'nin kondüsyonuna falan hiç girmeyeceğim. derdim karakteriyle, cahilliğiyle, galatasaray düşmanlığıyla bu herifin.

    hani olcan, selçuk, sabri, umut, burak bir katkı sağlarlar da sneijder, muslera ve özellikle geçen sene yasin'e hadi derim tamam amk. ulan bütün maçları ite kaka kazandık. rakiplerde de bin kere belirtildiği üzere bir bok yoktu.

    bu sene de yabancı sınırının kalkmasıyla geçen sene zar zor şampiyon olan takımın patlayacağı belliydi. belliydi amk lan işte. ama bu şampiyon kadro falanla doldurulacak bir tarafı yoktu lan işte.

    yerli yerli yerli diye beynimizi kanattı allah'ın belası. sanki bir top oynattı da kezbanlaştı da kezbanlaştı. şimdi diyecekler ffp :( aysal :( kriz :(((

    senin elindeki maaş yükünün tamamı apaçilerinden mütevellit. sen yazın satacaktın burak'ı, hamit'i, sabri'yi, umut'u, olcan'ı icabında selçuk'u vs hazır şampiyon kadroyken bunlar piyasa değerleri varken tek tek elden çıkaracaktın. sonra da çıkıp diyecektin ki birader bizim paramız yok. bizden şampiyonluk beklemeyin. bakın eksik yerleri de a2'den dolduruyoruz desteğinizi esirgemeyin.

    ulan vallhi de billahi de çıkıp derdim ki herif çapsız ama delikanlı.

    sen ne yaptın amk yegane genç koşan adam geçen adamlarını telles, bruma, amrabat hepsini gönderdin. üzerine bir de melo'yu huzursuz ettin. hamle oyuncusu falan aldın. lan sen kim hamle kim?

    ama kabahat o inan kıraç'ın atadığı dursun'da! geç dank etti kafasına. hem de çok geç. burak mancini'li sezondan beri top mop oynamıyordu. zaten o seneki şampiyonluğu da hazretin sezon başı ilk 5-6 maç boş kaleye gol atamadığı zaman kaybetmiştik. haydi oyuncuyu sahada izleme, takip etme yeteğinden muzdaripsin amk aç da istatistiklere bak lan bir zahmet!

    şimdi bir de skorlar kötü gidince yani bir bok değişmeyince sana dönüp dilenenleri falan görüyorum da sinirden kendimi sikesim geliyor. keşke biraz daha kalsaydın da daha beter gönderilseydin diyorum bir yandan. yok lan şaka şaka iyi ki hemen defoldun gittin. burak'ı falan göndertmezdin kesin. şimdi hiç değilse podolski çıktı ortaya.

    öyle bir treni kaçırdık ki senin yüzünden, öyle bir zarara soktun ki bizi. ahirette bile yakanı bırakmıcam hamza! olm fenerli kardeşimin denizlispor'u takip ettiği gibi takip edicem seni. her başarısızlığını kovalıcam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın