• 15
    zach lavine favori olarak gösterildiği için nba all star 2016 smaç yarışmasında acımasızca hakkı yenmiş olan basketbolcu.

    https://vine.co/v/inPgEUUIqMZ --- maskot üzerinden bacak arası.

    https://vine.co/v/inPdgJBxXKq --- 360 ve değirmen.

    https://vine.co/v/inPp69OZYAD --- maskotun üzerinden havada oturarak (!) *

    https://vine.co/v/inPD3tl7BUI --- yan taraftan panyadan gelen topu değirmen ile ters smaç.

    son smacın 3d bonusu --- https://vine.co/v/inPtUOxahnE tek cümle ile (bkz: böyle bir şey olabilir mi haşmet) ! bu adam daha ne yapsın diyeceğim ama bir tane de topu önce ensesine çıkarıp ordan bacağının arasına indirip ters smaç yaptı. diğer eleman * tamam muazzam sıçrıyor görüntüde estetik ama hep aynı smacın versiyonlarını yaptı. michael jordan'ın faul çizgisinden zıplamasının yarattığı etkiyi kullandı.

    gerçekten artık nba yönetiminin bu yarışmanın puanlamasına bir değişiklik getirmesi gerekiyor. salonda bulunan seyircilere buton dağıtılıp her smaç sonrasında seyircinin butona ne kadar bastığına göre smacın alacağı puan skalasının artması sağlanabilir. yani normalde 0 ile 50 arasında puan veriliyorken bütün salon butona basarsa skala 0 ile 100 arasına çıkması sağlanabilir.

    veya gerçekten bir internet oylaması yapılabilir. yani bu senedeki gibi finalde ikiside 100-100 mü aldı. beraberliği oylama bozsun. adam belkide toplamda 4 muhteşem smaç hazırladı. ve finalde beraberlik çıktı adamı 5. bir smaç uydurmaya zorlamak yerine kararı biraz dışarıya bırakmak lazım bence. yoksa böyle biri gelir faul çizgisinden zıplaya zıplaya kazanır yarışmayı.

    not : yazdıklarımdanzach levine'ın faul çizgisinden öyle boş boş zıpladığı veya faul çizgisinden zıplamak kolaymış gibi bir anlam çıkmasın ama kardeşim adam * havada oturdu lan !!!

    edit : oylama için tttttttttttttttttttt den final etabında ikisi de hareketlerini yaptıktan sonra puanlama yapılabilir diye bir öneri geldi o da gayet mantıklı duruyor.

    edit 2 : sadece gordon'un tüm smaçları https://www.youtube.com/watch?v=ig5EddENP_0
App Store'dan indirin Google Play'den alın