• 90
    ben bu futbol kulüplerine yardım olsun diye bir şey alma olayına baştan karşıyım zaten. aşırı gerekiz paraların döndüğü, bu paraların da saçma sapan insanların cebine çuvalla girdiği bir edüstri bu. hani gider bir beğendiğim bir ürün olur alırım veya stada maç izlemeye giderim. bunlar kulübe gider zaten ama kalkıp da yardım için bir şey alma toplarına hiç girmem.

    yardım edecekseniz etrafınızdaki düşkün insanlara yardım edin. sokağınızdaki saçı başı birbirine bulaşmış, sokakta yatan bir insan da olabilir veya ilaçlarını almaya parası yetmeyen biri de olabilir. ailesi okutamadığı için ülkenin leş ortamında kaybolup gidecek bir çocuk da olabilir. hatta futbolla ilgili bir yardım düşünüyorsanız altyapılara paçavralarıyla giden, kalan zamanında da çalışmak zorunda olan, hayatını kurtarmak için çabalayan gençler de desteklenebilir.

    bizi yolunacak tavuk olarak gören bu yamyamlara verdiğimiz her kuruş zengini zengin etmekten başka bir işe yaramıyor. bence bir ürün alacaksak onu beğendiğimiz için alalım. zaten aldığımız forma, doldurduğumuz stat takıma katkı olarak dönüyor. hatta oynanılan iddaa kuponu, izlediğimiz digitürk, aldığımız passolig bile. ve arsızca hala bizim paramızı berbat bir şekilde yönetip, tarık çamdal'ların, hırsız menajerlerin, sidik torbalıların kulüpte referansla çalıştırdıkları vasıfsız adamların cebine daha fazla para koymak için böyle bileklik saçmalığı gibi bizi daha çok aptal yerine koyan projeler üretiyorlar. bu şov dünyasında maçlarda ortaya koydukları doğru dürüst bir şov bile yok. koyverin gitsin arkadaşlar bu tür şeyleri. kulüp taraftardan fazlasıyla geçiniyor zaten. şu otel projesinin detaylarını bilmiyorum ama kulübün böyle üreten şeylere bulaşması bizi aptal yerine koymasından on kat daha iyidir.

    bir ingiliz emmimizin isyanıyla bitirelim:

    https://streamable.com/4o5x *
App Store'dan indirin Google Play'den alın