• 73
    valla bu kulupte tarik çamdal 1.5 milyon euro civari maaş aliyosa afedersiniz ama yarrrrak alirim ben o bilekliklerden. bundan sonra adam gibi yonetilip adam gibi işler yapilana kadar sadece kendim beğendiğim icin urun alicam. asla yardim ediyim mantigiyla girip storedan anahtarlik bile almiycam.

    la biz keriz miyiz oglum? batarsa da batsin riva midir bok mudur onu satar oderler. derdi bize mi düştü aminakoyim? kederini ceken biziz, sefasini suren onlar. kusura bakmayin ama kulube yardim icin burda alisveris yapan varsa en temiz haliyle saf gonullu insanlardir. neler oldugunu gorurken hayatta girip bi lira bile kazandırmam bu camiaya. on lira bu bileklige verecegine git sokakta sefil halde dolanan fakirlerden birinin bir öğün karnını doyur. bari hem bu dunyada hem de digerinde işine yarayacak bi amelin olsun.

    ben tarik camdal lamborginilerine bi de porche eklesin diye kendimden kisacak kadar saf degilim, cunku bizi destek degil yolunacak kaz gozuyle gorduklerine defalarca sahit oldugumuz gibi yine sahit oluyoruz. artik yonetimdekiler bu kez sanslarina küssünler, gidip yolunacak baska kazlar bulsunlar kendilerine. bizden bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın