resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 7746
    tam bir senedir entry yazmıyorum belirli sebeplerden. ancak buna bir ara vereyim.

    hamza hamzaoğlu iyi bir insan olabilir, muhtemelen öyle de. teknik olarak tartışırsınız iyidir kötüdür vs. problem bu da değil güzel kardeşlerim.

    sen eğer büyük bir camiada büyük bir organizasyonda önemli bir noktada olduysan/olmak istiyorsan ağzından çıkanlara dikkat edeceksin. işte vay efendim galatasaray düşsün mü demiş, mantık çerçevesinde konuşmuş falan filan. abi geçin bunları. o lafının nereye gideceğini bilemeyecek kadar amatör mü bu adam? onu geçtim böyle bir şeyi dillendirmenin ne anlamı var? mantık çerçevesinde konuşacağım diye ekmeğini yediğin ve emek verdiğin bir camiayı karşına almaya değer mi? ne olur sen 7.8. olsak bile bazı şartlarda gidebiliriz belki desen, veya maalesef men olursa bu şekilde 7.cilik yeter desen. ya hayır direkt olarak 6. olacağız desene. ne gerek var kardeşim sokmaya araya bunu. madem canın galatasaray'ın men alacağını belirtmek istiyor, bunu daha uygun şekilde yapamaz mısın?

    bakın çok iyimser bir insan olsanız dahi belli seviyelerde bakışlarınız bile bir şeyleri ima eder, insanlar bir anlam çıkartır. bunu farkında değilseniz bu işi yapamazsınız, büyük olamazsınız. ha farkındaysanız zaten daha bir şeyleri tartışmanın anlamı yok. ölümcül hastalığın pençesinde bir adama ölecek diye gidip, sen de zaten öleceksin demek saçma olmaz mıydı? mantıklı mı mantıklı adam ölecek sonuçta? vefa güzel kardeşlerim, karşıdan görmesen bile vefa. 13 kupa alsan dahi bu lafları, bu imaları yapma hakkı vermez sana.

    galatasaray yönetimine laf sokacağım diye, galatasaray'ı karşısına alıyor farkında değil. bu aradaki farkın bilincinde olması güzel olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın