• 57
    illa ki alacağım üründür.
    kombineyi iptal ettirdim bu sene, digiturk iptal, maç özetleri bile izlemedim bir süre o kadar yani... ve şimdi görüyorum ki çok kişi benimle aynı durumdaymış aslında. yani yaklaşan sıkıntıların,yapılan yanlışların biz farkındayken seçilmiş olanlar farkında değillermiş.
    yine de dayanamadım aldım bir şeyler. bundan da alacağım ve takacağım. her baktığımda ya da başkaları baktığında belki akıllara kulübümün maddi problemlerini getirecek ama biz turkcell den telefonla kulübe bağış yapmadık mı uefa kupasından sadece 2 sezon sonra.* burada böyle arkadaş. bize rahat şampiyonluk yok, galibiyet bile yok.
    finansal fair play sürecinde gelir kalemleri belli ve hepimizin bildiği üzere dışarıdan sermaye girişi sınırlandırılmış vaziyette yani başkan ya da zengin iş adamları çat diye para koyamıyorlar.belki bu kampanya ile yüksek rakamlarda satın almalar yaparlar da kaynak yaratırlar. sezon başında göğüs sponsoru bulmakta dahi zorluk yaşadığımızı hatırlayınca bu ümidim de soluyor gibi oluyor... bir de ben tl ile kaynak yaratırken borcum euro olmasa...
App Store'dan indirin Google Play'den alın