• 54
    iyi veya kötü, yararlı olur veya olmaz bilemem ancak bir taşın altına el konulmuş, ister bileklik, ister atkı. önemli olan bu para ne için kullanılacak. çok iyi biliyoruz ki bundan 2 sene önce bazı yöneticiler zenginleşirken galatasaray fakirleşti. bu taraftar o zamanda lisanlı ürün alıyordu. hatta o dönem ki başarılar ve kadro kalitesini de gözönüne alacak olursak şahsi fikrim, taraftar lisanlı ürünlere daha çok rağbet gösteriyordu.

    takımımın şu hale gelmesi beni derinden üzüyor, ancak ortada bir durum var ve bunun için iyi kötü bir proje oluşturulmuşsa, kendi kesemize göre takımıma yardımımı yaparım. ama hala aklımda bu paralar doğru kullanılacak mı acaba sorusu dolanmıyor değil.

    dursun özbeğin (özellikle ekonomik olarak) iyi kötü çabalarını biliyorum ancak derin galatasaray hala bana güven vermiyor. ne olacağı belli değil. lise sıkılır görevden alır mı ?, lise sıkılır kendi içinden bir adayı koltuğa oturtur mu ?, lise sıkılır bu projeden elde edilecek geliri projede yapılan plandaki gibi kullandırtır mı ? çok geriye değil aysal döneminde ekonomik düzelme için sunulan riva projeleri hakkında çıkan sonuca bakın. galatasaray'ın 1,2 yıllık projelere değil tam anlamıyla devrime ihtiyacı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın