• 44
    bu bileklik sen git 2 tane al, ben gideyim 3 tane alayım diye çıkartılmadı bence. yani tabiki herkesin küçük ya da büyük katkısı önemli ama bileklik bir sembol sadece.

    dursun özbek, yanlış duymadysam 30.000 tane alarak açılışı yapıyorum gibi bir şey dedi. burada asıl mesaj bu bence. adnan polat gibi tv'ye çıkıp zengin galatasaraylı'lardan para dilenmek yerine bu tarz bir iş yapıyor adam.

    kendisi gibi 30.000 tane bileklik alacak 30 adam bulsak - ki bence kesin bulmuştur - 900.000 bileklik yapar.

    yoksa senin benim aldığım bilekliklerle 150.000'e bile ulaşamazsın. adamın öncelikli amacı bu bence. 1 ay sonra açıklarlar 1.000.000 bileklik sattık, 20 milyon tl gelir elde ettik diye.

    bu aslında kısa zamanda ufak bir ürünle, ufak bir birlik olmayla galatasaray'ın 6-7 milyon euro toplayabileceği anlamına gelecek. bunun gibi 1-2 organizasyon daha yaparlar gibime geliyor. açıkcası ben bu olayı eleştiremiyorum. güzel bir hamle olarak değerlendiriyorum. dursuz özbek'i çok yoğun ve ağır eleştirdim ama yukarıda da dediğim gibi bu organizasyonla kısa sürede iyi para toplayacak. yoksa dediğim gibi bileklik olur, kaşkol olur, forma olur. burda ürüne takılmamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın