resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 7727
    --- alıntı ---

    sezon sonu hedefimiz ilk 6'yı yakalayabilmek. bazı kulüpler ceza alırsa, 7. ve 8. kulüpler avrupaya gidebilir.

    --- alıntı ---

    buradaki mantık hatasını biri anlatabilir mi? galatasaray ceza alsın mı demiş? tamam hamza hoca gittiğinden beri çok konuşuyor ama siz de ottan boktan nem kapar oldunuz. bu ne alınganlık? hayır, kovulan, haksızlığa uğrayan hamza hoca ama küfür edilen, linç edilen yine hamza hoca. adam bursaspor teknik direktörü farkındaysanız. hedef olarak ne koyabilir takımına? kümede kalmayı falan mı? sen 15 puan geriden şampiyonluk hesabı yapıyorsun da adam avrupa hesabı yapamaz mı? fener ceza yediği için biz şampiyonlar ligine gitmedik mi? adam ilk 5'i hedef olarak koymuş. ilk 5 olmasa bile, yukarıdaki takımlardan ceza alan olursa aşağıdaki takımların da avrupaya gidebileceğini, yani sonuna kadar kovalamak gerektiğini belirtmiş.

    kusura bakmayın ama şu an ceza söz konusu ise, bunun sebebi hamza hoca değil. ünal aysal başkanınız. mancini'niz. prandeli'niz. takımın ebesini belleyen bu herifler. geçen sezon takıma sıfır maliyet ile şampiyonluk kazandırdı. her fırsatta bunu tek başına elde etmediğini, her zaman futbolcularına, taraftara ve yönetime hakkından fazlasını teslim etti. ama bu saydıklarımız ne yaptı? hepsi ilk fırsatta hamza hocayı sattı. hala da arkasından sallamakta. kusura bakmayın ama benim arkamdan bu kadar iş dönecek, emeğimin üzerine başkaları konacak... gerisini yazmama gerek yok. bugün ceza alacağımızı kendi yöneticilerimiz, başkanımız söylüyor. hamza hoca bu doğrultuda beklenti içerisine girince auuuwwww. lan adam geçen sezon takımı şampiyon yapmasa, şampiyonlar liginde mücadele etmesek, transfere hayvan gidi harcamalar yaptırsa şu an şubat'ı mart'ı beklemeden cezayı yemiştik. hem de beklenilenden daha fazlasını.

    fatih terim kovulur. mancini gelir. mancini ligde başarısız olur. ''ama parator takımın içine etmiş, sadece kendisinin oynatabileceği bir takım yapmış bu ne yeaaa :('' der futbol profesörü taraftar. mancini avrupada gruptan çıkar, son 16'da chelsea'ye elenir. ''parator olsa çıkamazdık. adam avrupada nasıl oynanacağını biliyor'' der yine bu güruh. çünkü bir sezon önce çeyrek finalde real madrid'e hakem hatalarıyla elenen, yarı finali kaçıran 'parator' değilmiş gibi. hem de 8.bitirmiş takım ile 2 sene geçmeden buralara taşımışken.

    prandelli kovulur. hamza hoca gelir. hamza hoca bitmiş takımdaki takımı şampiyon yapar. kupayı alır. süper kupayı kazanır. ''ama prandelli kondisyon yüklemiş yoksa hamza hoca nah kazanırdı 3 kupayı''. aslında madalyayı prandelli'ye vermek lazımdı. adam sezon sonu bir kondisyon yüklemiş takım şampiyon olmuş. vay anasını.

    hamza hoca kovulur. denizli ile takım dibe vurur. avrupa maçına çıkmaya dahi korkar denizli. rezil futbol oynatır. takımın dengesinin içine eder, oyuncuların yerleriyle oynaya oynaya kırar. bizim çok bilmiş taraftar ''ama hamza takımın içine etmiş. bu ne yeaa''.

    evet beyler. 3 hoca kovmuşuz son 2 buçuk senede. yerlerine 3 hoca gelmiş.
    - biri çok başarısız.
    - biri başarısız.
    - biri de başarılı olmuş.

    - çok başarısız olan, normal seviyedeki takımı dibe vurdurmuş. aynı takım bir önceki sezon 3 kupa almış.
    - başarısız olan, şampiyon ve cl'de çeyrek final oynamış takım ile son 16'ya kalmasına rağmen ligde başarısız olmuş. istikrar sağlayamamış. 10 civarı transfer ile takımı çöplüğe çevirmiş.
    - başarılı olan ise, ezilerek avrupa'ya havlu atmış ve ligde ibb ve trabzon'a 4-0 ve 3-0 kaybetmiş takımı, 2 golden fazlasını atamayan takımı ofansif futbol oynatarak şampiyon yapmış, türkiye kupası kaldırıp süper kupayı kazanmış. 3 kupa ile şampiyonlar ligine katılmış. şampiyonlar liginde gruptan çıkabilecekken, kötü denmeyecek ortalama bir performansla devam ederken kovulmuştur.

    şu yukarıdaki teknik direktörlerin adlarını biliyorsunuz. ama bunları bilmemek işinize geliyor.

    omo ohomoz vor hojom... denge dengeogluoaskjfhakjsf ahahahahah. kusura bakmayın beyler, sizin seviyenize inerek bitirmek istedim entry'i.
App Store'dan indirin Google Play'den alın