• 38
    galatasaray lisesinden mezun olmuş ardından dünyaca ünlü okullarda üniversite okumuş, işini kurmuş önemli yerlere gelmiş bilmem kaç tane adamın toplanıp düşündüğü proje bu mu şimdi. yoldan 10 adam çevirsem rahat 7 tanesi aynısı söyler zaten geri kalan 3 tanesi emin olun daha iyi fikir söyler.

    her yerde övünüyorlar aristokratız öyleyiz şöyleyiz, şöyle fransa böyle belçika bu mu ya gerçekten bu mu. resmi sitede 3. dili fransızca yaptık diye havalanıyorsunuz bu mu bulduğunuz fikir. galatasaray artık dedeler için lokal gibi bir şey olmuş. lokal olsa yine iyi öyle böyle üye olabiliyorsunuz. ama burada ona da izin yok.

    bileklikten alacak mıyım, evet alacağım. beğenmeye beğenmeye de olsa alacağım.

    hamit'in yattığı yerden kazandığı parayı düşünürken içim cız ederken sindire sindire sindire alacağım.

    dedelerin daha rahat takılması için çay bahçesine çevirdiğiniz ada aklıma geldikçe de alacağım.

    sağa sola attığınız paraları, akrabalar için yaptığınız transferleri hatırladıkça da alacağım.

    yattığı yerden dünyanın parasını alan, hak ettiği paranın 2 3 kat üstüne oynayan futbolcular reinada sortiede kızlarla alem yaparken ben o bilekliği yine yine alacağım.

    10 sene sonrada olsa 50 sene sonrada olsa 70 sene sonrada olsa alacağım. ben alamazsam oğluma, kızıma, torunuma aldıracağım.

    buradan yönetime sesleniyorum sakın böbürlenmeyin bileklik satışlarından sonra '' aaa bak nasıl işe yaradı '' diye. hitap ettiğiniz o dikkate almadığınız taraftarın galatasaray taraftarı olduğunu unutmayın. o armanın değerini sizden daha iyi bilen insanlar olduğunu yine unutmayın. o insanlar galatasaray'ın hayrına taş olsa yine alırlar.

    ve artık galatasaray'ı daha fazla batırmayın ne olur gidin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın