• 21
    lansmanı esnasında haddinden kat kat fazla maaş alan oyuncuların göstermelik bile olsa 250-300 bin euro'lar düzeyinde indirimler yaptığı da açıklansa çok daha anlamlı olabilecek bir projeydi. kaptan selçuk çıkıp biz de bu proje kapsamında takım olarak maaşlarımızda düzenlemeler yapıyoruz, siz de bizim başlattığımız sürece dahil olun dese çok ciddi bir sinerji yaratılabilirdi. tüm takımların kaptanları ve antrenörleri orada boş boş bekletileceğine başta yönetim kurulundakiler olmak üzere ünlü ve zengin isimler çağrılıp tek tek kaçar adet bileklik aldıkları açıklanabilirdi.

    yılda 1 milyon hak ederken 3 milyon alan futbolcu instagramda paylaşmak ve yakın arkadaşlarına dağıtmak için 20-30 tane alacak ve kendisine düşeni yerine mi götürmüş olacak yani? oyuncular sırf bu senelik maç başı ücretlerini almayacağız deseler yüz binlerce bileklik anlamına gelir, daha da önemlisi onların da elini göstermelik de olsa taşın altına koyduğunu bilmek bir nebze motivasyon oluşturur taraftarda.

    özetle pek bir boka yaramayacak bir kampanya. neden çünkü beni, dolabında onlarca orjinal forması, atkısı olan bir galatasaraylıyı o bileklikleri almaya, o bileklikleri alırsam bir şeylere katkı sağlayacağıma ikna edemedi. beşiktaşın feda tshirtleri herkesi ikna edebilmişti ama bizim bileklikler edemedim.

    en fazla hamit'in tarık'ın 10-15 dakikalık maaşlarını karşılayacaksam neden alayım ki?
App Store'dan indirin Google Play'den alın