resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 2597
    insan hafızası, kötü olan yaşanmışlıkları unutur, iyi olanları ise filtreleyip akılda tutar.

    evet, bu bilgi yeni bir bilgi değil tabii ama sürekli kendini güncel tutan ve kendini haklı çıkartan bir söz.

    bugünü tarihe not düşün: sözlükte bugün prandelli övüldü. prandelli olum prandelli. hani unuttuysanız hatırlatayım 4 çeker prandelli. şino'yu dmc oynatan prandelli. melo'yu stoper yapan prandelli.

    ama kabul edelim adam hepimizi kekledi resmen. ne yalan söyleyim bu adam havaalanına indiğinde sanki şampiyonlar ligini kazanacakmışız gibi bir his vardı içimde. imza töreninde bile çok iyi şeyler hissetmiştim kendisi hakkında. herif fena trolledi bizi. biraz da romantizm kurbanı olduk. yok tüm zaferler gökyüzüne, tüm mağlubiyetler yeraltına falan.

    adamı övdük, düşünebiliyor musunuz?

    şimdi sadece prandelli değil bu doğa kanununun sağlayıcısı.

    örneğin emre çolak ne zaman yedek kalıp oynatılmasa; hakkında methiyeler dizilir. ne zaman oynar; küfürler uçuşur. bu bir kısır döngü gibi devam eder.

    veya en yakın örnek roberto mancini... adama neler denmedi burada, şimdi kör ölür badem gözlü olur hesabı övülüyor yine. *

    keita örneğin... laubali, koşmuyor, şovmen, istikrarsız vb şekilde eleştiri yağmuruna tutulurdu, ne zaman gitti? o zaman robben oldu.

    ama sizlerden tek ricam var: herkesi kaldırır bünyem de prandelli'yi kaldırmaz. yapmayın etmeyin. yazıktır yahu. bu adam kendisi bile bulamaz övülecek yerini. prandelli lan bu! allah aşkına bir daha şu adamı gündeme getirmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın