resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8249
    burak'i yaza yaza yalvara yalvara gonderttik. uzulerek soyluyorum ki sirada selcuk olmali. tamam cok kotu futbolcu degil ama artik oyun mentalitemizi sifirdan defistirmemiz lazim. bunun icinde selcuk tarzi hantal, set oyununa odakli, adam gecemeyen, savunma yonunden asiri gecirgen bir orta sahayi kaldiramiyoruz. selcuk yaninda adam yiyen melo, engin gibi adamlar varken, onunde de topu 3. bolgede uzun sure tutabilen forvetler varken gayet iyi bir oyuncuydu. ama melo, engin, elmander, drogba vs oyuncularimizi kaybettigimizden beri maalesef kendisinin de defosu ortaya cikmis durumda.

    keske guzel bir teklif gelse de bes alti milyonluk kendisini satabilsek cine falan. hem maas yukunden kurtuluruz hem ffp icin biraz daha elimiz guclenir hem de kendisinin yerini hizli, zehir gibi, adam gecebilen ya danen azindan adam gecirmeyen bir orta sahayla doldurabilsek. gunumuz futbolu hiz odakli. ve selcuk maalesef artik o hizin zerresine bile sahip degil.

    keske sen de gitsen be selcuk. kusura bakma ahde vefa isi fener derbisinde sinyorun ustune o formayi firlattigin gun bitti bizim acimizdan. kankanin yanina git. birlikte cok para kazanirsiniz, tavuk bacaginin falan tadina bakarsiniz, kara kara diyerek birbirinize pas atarsiniz. keske sen de gitsen be selcuk.. biraz daha yukten kurtarsan bizi..
App Store'dan indirin Google Play'den alın