resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8238
    ben yan pası, savunmasını, duran toplarını geçtim, galatasaray orta sahası için fiziksel olarak yetersiz olduğunu düşünüyorum.

    galatasaray 4-2-3-1 oynuyor ve bu orta sahanın ikilisine ne emre çolak, ne jose rodriguez, ne bilal kısa, ne de selçuk inan uygun. en iyi dönemindeki jem paul karacan bu ikilinin çok güzel yedeği olurdu mesela.

    4-2-3-1'in orta sahası oyun kurucu tarzı değil, çift yönlü orta saha olur. yani 4-2-3-1'de donk'da olmaz. adam stoperden devşirme defansif orta saha, defansif orta sahadan devşirme orta saha. çok büyük mental eksiklikleri var. sahada uyuyan bir adam o da.

    kim olabilir 4-2-3-1 orta sahaları ? steven defour, nampalys mendy, paul lasne, aron gunnarsson gibi orta sahalar. bazıları daha teknik, bazıları daha yaratıcı. ama hepsi zor yorulan, basan, mücadele eden, iki yönlü orta sahalar. bazıları bazı konularda daha iyi, bazı konularda daha kötü. ama hepsi 4-2-3-1 orta sahası. yani, bilal niye kilit açıyor ki ilk 11'de. bilal kilidi takım açamazsa son 30 dakikada açsın girip. zaten sneijder gibi, podolski gibi, hatta sinan gibi skor üreten adamlarımız var. carole ve linnes gibi iyi iki bekimiz var, geriden iyi bir düzende top çıkaracak iki stoperimiz var. forvet eksiğimiz vardı, o da famara gibi, spalvis gibi adamlarla bile giderilebilirdi.

    selçuğun fiziksel durumu uygun değil bence 4-2-3-1 orta sahasına en başta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın