• 1
    iki gündür cep telefonumdan bana ulaşıp, kulüpten aradıklarını belirterek, özellikle kulübün maddi olarak zor bir süreçten geçtiği dönemde başkanımızın adını verip, kendisinin ve yönetimin özel ricası olarak, kulübe destek olmak adına, mevcut senelik galatasaray dergisi aboneliğimi "altı senelik" veya "üç senelik" uzatmam konusunda cazip teklifler sunan gizemli numara.

    işin ilginç yanı tüm ad, adres, iletişim bilgilerimi tam olarak biliyor olmaları ki en garip olan da bu.

    tabii işlemleri telefonda kredi kartı üzerinden yapacaklar (!).

    az önce kulübün çağrı merkezi ile görüştüm. kesinlikle telefon ile dergi aboneliği vb. işlemlerin yapılmadığını belirterek bu numaranın kulüple hiçbir ilgisi olmadığını ilettiler.

    kısacası şu zor durumu fırsat bilen bi'kaç dolandırıcının kurduğu bu tezgaha düşmeyelim, düşürmeyelim.

    edit : az önce yine aradılar ve ısrarla kulüpten aradıklarını, kulübün dergisinde çalışan bir hanımefendinin adı ve telefon numarasını da vererek söyledir. kulüpten kesin onay almadan hiçbir işlem yapmayacağımı belirttim ve bana en geç pazartesi günü kulüp tarafından onaylandığı bilgisini ileteceklerini söylediler.

    kimsenin günahını almak istemem, o nedenle bekleyip göreceğiz ve doğal olarak daha önce kullandığım "dolandırıcılık, tezgah" gibi ithamlara şimdilik bu şerhi düştüğümün bilinmesinde fayda var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın