• 1
    galatasaray.org tarafından duyurusu yapılan sözde galatasarayı kurtaracak proje.

    http://galatasaray.org/...-bilgilendirme/31762

    galatasaray ailesi birlik ve beraberlik gecesinde buluşuyor. pazartesi günü point hotel’de düzenlenecek olan tek bilek tek yürek organizasyonunu takip etmek isteyen medya mensuplarının 8 şubat pazartesi saat 09.30’a kadar gsmedia@galatasaray.org adresine akreditasyon talebi göndermeleri gerekmektedir.

    saat 18.30’da başlayacak olan organizasyonun medya çalışma planlamasına göre salon içindeki görüntü ve fotoğraf servisi sadece galatasaray medya organları tarafından sağlanacaktır.

    organizasyonu canlı yayınlamak isteyen medya kuruluşları için gstv ve kulübümüzün resmi sitesi üzerinden frekans duyurusu yapılacaktır.

    siz değerli medya mensupları için salon girişinde röportaj alanları oluşturulacak ve geceye katılan konuklarımız bu alanlar dahilinde medya mensuplarının sorularını yanıtlayacaklardır.

    düşünlen projede galatasaray'ı simgeleyen bilekliklerin satılacağı. bu bileklerin 20 tl den biz galatasaray'ın gerçek sahiplerine kakalanacağı söyleniyor.

    en son divan kurullarından bir tanesinde bir dedemiz çıkıp, zamanında milli piyango çekilişi yaptıklarını benzer bir şey yapmaları gerektiğini vurgulamıştı. sanırım o divan kurulunda bu dededen başka fikir ortaya atılmamış ki tek fikirde hemen kabul edilmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın