• 9
    galatasaray'da her zaman bunu isteyen birileri oluyor. ve ben sinir küpü oluyorum. ne yahu galatasaray. niye amacını şaşıyor. galatasaray'ın misyonu spor denen hadiseyi yüceltmektir arkadaş. iki üç kişi şov yapacak diye bir amacı yok.

    bana göre değil kapanma, branş açılması gerekiyor.

    ne var yahu insanlara batan anlamıyorum.

    voleybol takımlarının bütçelerini bilen var mı? agamez nasıl alındı biliyor musunuz. 100.000'lik bir fark yüzünden ilk başta agamez alınmadı. toplasan iki takımın bütçesini bir futbolcu etmez.

    bayan basketbol çok mu para gidiyor zannediliyor? belki erkek basketbol o kadar. engelsiz aslanlara ne demeli futbolcuların her hangi bir tanesinin evi arabası vs kadar takım yapılmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum.

    yüzme mi diyorlar. yüzme bu kulüpte harcadığını kapayabilen tek branş. zaten kimse dokunamaz yüzmeye. zamanında ünal aysal'a seni başkan seçtirmeyiz diyebilecek insanların denetim altında orası. (isteyen olursa duyduklarımı anlatırım.)

    kürek diyenin alnını karışlarım. bu ülkede galatasaray fenerbahçe rekabetinin en eski ikinci ayağıdır kürek. birinci de futbol. (ki ben kürekten nefret ederim, buna rağmen alnını karışlarım.)

    briç mi battı.

    hem adımız spor kulübü olacak hem de atletizm olmayacak olur mu öyle şey. eskiler zamanının atletlerinin adlarını lakaplarını söyler ama şuan en kötü galatasaray medyasından bir atlet ismi duyan var mı? bu utançtan kurtulmak yerine insanlar kapatalım diyor. bunu diyenler acaba zamanında meb'de mi çalıştılar merak ediyorum.

    işin acı kısmı renkli genel kurullarda bu branşların kupalarını sergiliyorlar sonrada camia utanmadan bundan bahsediyor.

    not: içimde kalmasın bana göre açılması gereken branşları yazayım.

    kadın futbolu, buz pateni, jimnastik (yanlış bilmiyorsam sadece spor okulu olarak var) vs vs...

    çok mu şey istiyorum bilmiyorum... ben sadece buz pateninde, artistik jimnastikte vs... türk sporcular olimpiyatlara gitsinler ve sunumlarından sonra giydikleri eşofman üstünde koca koca türkiye yazarken altta galatasaray olsun istiyorum. galatasaray bu insanları yetiştirdi densin istiyorum. ben gerçek manada muasır spor aklını temsil eden bir kulüp olsun istiyorum galatasaray'ın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın