• 164
    ülkede rekabete girecek, kendisi ile kiyaslayacak baska bir tenisci olmadigi icin türkiyenin 1 numarasi oldugu fakat uluslararasi arenada profesyonellige adim attigi ilk yillar haric pek bi numarasinin olmadigi su götürmez bir gercektir.

    kaldi ki adam türk (türk milliyetcisi degilim) bile degil, 17 yasinda özbekistandan annesi ile türkiye ye iltica etmis, nesinle gurur duyucam bilmiyorum!?? alt yapisini türkiyede alir, bir yerlere gelir, o zaman bastaci yapariz.

    ama kardesim kariyerinde 4 kez 2. tura yükselebilme basarisi göstermis, biz de efendilik olsun diye ama adam gururumuz falan diyoruz.

    basarisiz oglum iste adam!!! genc nesiller marseli mi idol edinsin? sen citani yükselt, bak arkadan ne nadallar, federerler yetisiyor.

    ama biz 2000 de uefa kupasini almis, ardindan süper kupa finalinde real madrid i elemistik.

    hic sordun mu, senden sonra arsenal neler yapti, real madrid kac tane kupa götürdü müzesine??

    ama yok, biz hep citayi alcak tutalim, fi tarihte elde ettigimiz basarilarla övünelim.

    osmanli imparatorlugu ile övünüyoruz hala, dizilerimizde de ana tema ya osmanli, ya da son model arabalara binen gencler.

    bu kafayla zor dostum, zor.

    rumuz: yine uzaklardan sallayan loewenherz.

    edit. bir de marsel ilhan a sorun bakalim, kendisini basarili buluyomus mu? bu arada yanlis anlasilmasin, burada elestirdigim nokta kesinlikle kendisi degildir!
App Store'dan indirin Google Play'den alın