• 30
    dibine kadar desteklemediğim şeydir. ben her sene sektirmeden formasını alan biriyim. denk gelir de iddaa'dan da tutturursam 60-70 lira üstü, kendim de üstüne para koyar 2. formayı alırım hatta. güncel oyunculardan ismini yazdırdığım sneijder var, kaleci kazağı henüz hiç almadım. geçmişten de bülent kaptan olsun, kral hakan olsun, tugay olsun, ismini yazdırırım. ankara'ya geldikleri vakit maçlara gider-dim. giderdim diyorum, çünkü passolig çıktı. aktifbank'a para kazandırmak istemiyorum, prensip meselesi. maçlara gidemesem de maçları takip ediyorum, store'da güzel ürünler yakaladım mı alıyorum. tatile çıkmadan 4-5 hentbol topu, 4-5 futbol topu alırım mesela yazlıkta oynamak için. yani 3-5 katkı yapmaya çalışıyorum kulübe. tişört alamıyorum tabi fazla. o konuda 10 üretimimizin 9'u berbat.

    geçenlerde hatırlar belki insanlar, yaptığımız "mükemmel" transferleri derledim. şimdi, bir kaç sorum olacak.
    bir adet kaan baysal kaç bileklik ediyor ?
    bir adet jem paul karacan kaç bileklik ediyor ?
    bir adet okan derici kaç bileklik ediyor ?
    bir adet yiğit gökoğlan kaç bileklik ediyor ?
    bir adet endoğan adili kaç bileklik ediyor ?
    bir adet hamit altıntop kaç bileklik fabrikası ediyor ?
    bir adet kaleci zapata kaç bileklik parası ediyor ?
    bir adet sabri sarıoğlu kaç bileklik parası ediyor ?
    bir adet tarık çamdal kaç bileklik parası ediyor ?

    bunlar bir çırpıda sayılanlar. ki henüz football leaks isimli oluşuma el atamadım ben. oradan da çıkarırım bir şeyler. yani, galatasaray paraya muhtaç değil. galatasaray soyuluyor arkadaşlar. dursun özbek çıkar, galatasaray fakirleşirken zenginleşen kişileri patır patır önümüze koyarsa, 1 değil 10 tane bileklik alırım. neden ? çünkü galatasarayın parasıyla fransa'da viski içen zatlar, belgeleriyle rezil edilmiş ve mahkemeye verilmiş olacak mesela. ben verdiğim paranın işe yaradığını göreceğim. ya kimse kusura bakmasın, ben kaan baysal'ın babasına ve yönetici arkadaşlarına para kazandıramam. dün kaan idi. bugün ali olacak. yarın veli. ben bundan sıkıldım. bıktım, yoruldum.

    (bkz: #1894074) şu sponsorluk anlaşmalarını yapmayı "beceren" yönetim bizim başımızda mesela. 4 yıldızlı galatasaray, 3 yıldızlıgalatasaraydan az sponsorluk geliri elde ediyor. sonra biz bileklik alalım. tamam.

    (bkz: #1893523) dümdüz yuvarlayarak hesaplayın tek tek, ortaya çıkan korkunç tabloyu göreceksiniz. bu transferler yapılacak, edilecek sonra ben bir de bileklik alacağım. ha bir de tavrımızı değiştirecekmişiz. işbecer efendi öyle istiyor. bir de galatasaray adası sosyal tesis olacak tabi. çaylar taraftardan.

    lan yazarken sinirim bozuldu. çaylar taraftardan değil mi, `bu bileklik paraları çaylara mı gidecek adada ?` yoksa dünyanın en anlamsız transferlerine biraz daha mı para yetiştirelim ? tavrımızı da değiştirelim, emriniz olur. paşalarım benim be, canım liselilerim.

    yani yönetim şu galatasaray fakirleşirken zenginleşen kişileri açıklarsa, evet acil durumda gider alırım. şu bileklikleri alıp yarın endoğan adili ile 5 sene sözleşme uzatıldı, yıllık 300.000 euro verilecek denirse, ya da eray işcan ile 5 yıllık sözleşme uzatıldı, yıllık 500.000 euro vereceğiz denirse ne olacak ? olmayacağının garantisi var mı ? yok.

    önce şu galatasaray fakirleşirken zenginleşen kişileri bir görelim. gerçekten şeffaflaşalım. sonra merak etmesinler, taraftar zaten sevdasını kurtarır. kimse de mümkünse burada nasıl böyle görüşler olur yeaaa tarzı konuşmasın. galatasaraylılık ölçer sahipleri mi çoğaldı arkadaş ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın