• 27
    yönetim veya pazarlama a.ş. nin süper mantıklı injection fikri.

    kimsenin bütçesini zorlamayacak; öte yandan 1 milyon tane satılırsa 10 milyon tl gelir getirecek bir proje düşünülmüş. hep iddia ettiğimiz gibi 25 milyon taraftardan 15 milyonu çıkıp 10 liraya bu bileklikten alırsa 150 milyon tl gibi bir para elde edilir ki bu yaklaşık olarak 50 milyon dolar demek. borcumunuz yaklaşık olarak %17'si yani.

    adam çıkmış diyor ki bu yönetim varken almam. bu oyuncular bu parayı kazanırken almam. yok efendim kulübü dedeler yönetirken almam.

    çok afedersin ama alma amk sen alma.

    bak mevcut yönetimi hemen her mecrada düzenli olarak eleştiriyorum. sportif olarak hata değil ciddi yanlışları var ama burada kazara kendisini eleştirsen burak'tan hızlı ofsayt'a düşeceğin ünal aysal'ın har vurup harman savurarak imzaladığı evladiyelik sözleşme bedellerini indiremedi diye eleştiremezsin.

    sokakta oynasak kaldırımdan desteklermişiz. anlamıyorsunuz galiba; kulüp gelecek sene zarar ederse kayyum atanacak ve sonrasında desteklenecek bir galatasaray olmayacak. anca gelip gazoz liginde beni desteklersiniz.

    ben de passolig protestom nedeniyle 19 sene üzerine 2 senedir kombine almıyorum. öte yandan kombine parasını insanlara hediye vb alarak store üzerinden kulübe sokuyorum. bu sezon 21. formayı geçen hafta aldım. çünkü taraftarlık, şartlar ne olursa olsun manevi ya da maddi destek vermeyi gerektirir.

    eğer sen "yıldız oyuncu veya sportif başarı yoksa ben de yokum" diyorsan, bu tatlı su taraftarlığıdır. hatta sen taraftar değil seyircisindir. destek olunması gerekmiş ve bir proje başlanmış ise bir günlük sigarayı bırakır, gidip bir günlük sigara paranla kulübe destek olursun. bu kadar basit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın