• 24
    almayı düşünmediğim bilekliklerdir. herkesin kendi düşüncesi var, hepsini okuyorum ve her okuduğuma da katılıyorum ama sonuçta bu bir birey kararı. çok kötü bir zaman içerisindeyiz. kulübün her yerden desteğe ihtiyacı var. ama ben kişisel olarak hem yönetime hemde oyuncu grubuna o kadar doluyum ki. ne yaptı bu adamlar sana diyeceksiniz belki, haklı da olabilirsiniz ama belirli oyunculara ve belirli yöneticilere ve özel olarak başkana karşı içimde çok ağır nefret var. insanız hepimiz, sevmekte var fıtratımızda sövmek de var. duygularımla yaşamaya çalıştım hep ben, kalbimin sesine göre hareket ettim çoğu zaman.

    bu bizim futbolcuların o paraları kazanmasını kendime yediremiyorum, olmuyor yani. sahaya çıkmayan hamit'in, taraftara el sallayan burak'ın, derbide stadı terketmeye çalışan selçuk'un, florya'ya jip sokan eray'ın, amigo sabri'nin, beni her maç dünyadan soğutan umut'un kazandığı paralardan rahatsız oluyorum ve sürekli bu konular hakkında konuşmak istiyorum. bu adamlar bu paraları milletin kafasına silah dayayarak kazanmadı belki ama bu olaylar hep hatice kısmı işin. neticede bu adamlar bu paraları kazanıyor. bu adamlar birşey yapmazken benim kendi cebimden kulübe kazandırdığım 1 lira bile koyuyor bana.

    kendi oyuncusundan etik değil diye indirim isteyemeyen bir adamın ürününü almak istemiyorum. galatasaray daha dibi de görebilir ama ben kulübümün doğru yöneldiğini düşünürsem geriye sorunda kalmayacaktır. varsın 2. lige düşelim ama eğer yönetimde sorun yoksa ben elimden gelen herşeyi galatasaray'a vermeye razıyım çünkü galatasaray kötü olduğunda hayat tatsızlaşıyor. hepimizin yaşamsal denklemleri var, değişkenler var. galatasaray'da o değişkenlerden biri hepimizin hayatında. hayat galatasaray iyiyken daha güzel bize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın