• 17
    (bkz: #1896686)

    sylar sağolsun bayağı gerçekçi nedenler sıralamış. ben de akatreil'ın geçenlerde yazdığı entryde dikkat çekeyim.

    (bkz: #1893600)

    bu entryde bahsedilen arkadaşa taksi parası diye verilen 1000 tl için 100 kişinin bileklik alması lazım. eminim bunun gibi onlarca örnek vardır.

    kadıköy'de ödediği çay parasından şikayetçi olan yöneticiler galatasaray adası'nı sosyal tesis yapmak için bin takla atıp bizden sembolik de olsa yardım istemesin lütfen.

    bırak galatasaray'da oynamayı, 2. ligde zor oynayacak futbolcuların maaşlarında indirime gitmeyi etik bulmayan başkan en ufak protestodan korkup toma çağırdığı taraftara sarılmasın.

    dünyada spor salonuna giderek 10 milyon tl kazanıp buna rızık deme cürretini gösteren futbolcunun maaşında indirim yapamayan başkan taraftara sağılacak inek gözüyle bakmasın.

    divan kurullarında istisnasız her üye galatasaray lisenindir diye bağırıyorsa o bileklikleri kendileri alsın bir zahmet.

    edit: şunu da belirteyim; yönetim ne zaman futbolcuların maaşında indirime gitmek gibi doğru hamleler yapmaya başlar, ben de o zaman kulübe para kazandırmanın yollarını ararım.

    edit2: hesap kitap olayına takılmayın çok fazla. sadece biz istediğimiz kadar destek olalım paraların ne kadar saçma sapan şekilde kullanıldığına dikkat çekmek istedim. yoksa lan 10 tl harcadım bu para nereye gidecek acabanın derdinde değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın