• 130
    nba'de forma giymiş oyuncuların büyük çoğunluğu gibi michael jordan'dan daha sempatik olan oyuncudur. gelmiş geçmiş en büyük sporculara winner, baskın, canavar, soğukkanlı bir sürü şey söylenebilir ama sempatiklikle en iyi olmamın bir bağı yok ne yazık ki. hele ki basketbol tarihinin en psikopat, en iyi 2-3 trash talk oyununa sahip gelmiş geçmiş en büyük basketbolcusu mj'den bahsediyorsak. sempatik heralde saha içinde jordan'ı tanımlayacağım son sıfat olabilir.

    ha space jam filminden falan bahsediyorsak, pek tabi saha dışında pırlanta gibi biri olabilir. ama çevresi kötü rodman vs.

    curry'e gelirsek bir kere chris paul gibi, parker-ginobili gibi kenardaki antrenörünün düşüncelerini ve mentalitesini sahaya yansıtabilen ve bizzat bunu denetimini yapabilen bir oyuncu. bu doğru organizasyonlar içerisinde sizi başarıya götürebilecek bir şey. hızlı karar verebilmesi, şut mekaniği, fundamentali ise zaten onu çok çok yukarılara çıkartıyor. bence bu seneki performansı nba'in gelmiş geçmis en iyi 5 oyuncu performansı arasına girer. lebron ve durant bu tarz performansları bir aylığına yaptı ve hala konuşuluyor.

    kendisini ve golden state'i izlemek büyük keyif. yürüyedursunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın