• 129
    https://twitter.com/...s/695067297950601216

    öyküsü yukarıdaki twit olan basketbolcu. nba tarihinde böyle bir matematiksel dominasyon kurabilen oyuncu yok bence. herkes boyalı alanı domine ederek ligin en iyisi oluyordu. yada şöyle diyelim, potaya olan mesafeleri curry kadar değildi hiçbirinin. sistem belki de onun mükemmel şut yeteneğini göklere çıkarıyor ama ne olursa olsun. 3lük atarak maçları bitirebilen bir adamdan bahsediyoruz. bunu istikrarlı bir şekilde yapıyor ve yaptığı istatislikler her ne kadar çılgın olsa da bunları sadece 3 periyotta falan yapıyor. tarihin belki de ki bence en iyi şutörüne hack yapılmasıyla ilgili istatislikler çıkarıyor adam. daha ne kadar övülebilir bilemiyorum.

    son olarak: son yıllarda çıkan süperstarlara baktığımızda hepsi belki de antipatik olan basketbolculardı. son örneği jordan'dı. jordan sonrası durant'i söyleyebiliriz, temiz yüzlü güzel çocuk falan diye. adam gittiği her deplasmanda acayip güzel tepkiler alıyor, millet o maçlığına curry'i tutuyor, attığı şutlara gsw fanı gibi tepki verebiliyor.

    dilerim sakatlanmadan uzun bir kariyeri olur. geç parladı bu arkadaş gerek sakatlıklar, gerek monta ellis, gerekte nba'in başka bir şey oynuyor oluşu yüzünden. atmaya devam et sen hep.
App Store'dan indirin Google Play'den alın