• 3
    dunyanin en iyi kalecilerinden iker casillas'in kabusuydu mario jardel o donem. daha once de porto formasi ile onceki sene sampiyonlar liginde casillas'a iki veya uc gol atmisti. ayrica jardel'in attigi golden sonra cikardigi forma ve o kosus bizim icin sembol olmaliydi veya oldu.

    karen denilen peynir cesidi olmasa buyuk liglerin buyuk takimlarinda oynayabilecek yetenegi vardi ama karen sagolsun bitirdi kendisini. bizim duygusal jardel'de biraz kendi kendini bitirdi ama olsun. oyle bolton'larda, ancona'larda eskiyecek bir adam degildi jardel. ustun hizi, fizik gucu, veya fuleli kosuslari olmasa da, hatta hic kosmasada golu nerde ne zaman atacagini bilirdi. yani fm diliyle first touch adamiydi jardel. kafa vurusu ve bitiricilik de vardi. ama o karen denilen hanim(!) yakti bizimkini, avusturalya'lara, brezilya ikinci liglerine dusurdu. en son devlet ile basi dertteydi.

    gene super ligde ilk devre 18 gol atmasina ragmen, karisinin dirdiri + adam sandiklarimiz(!) ** tarafindan kuyusu kazilmasi sonucu, ikinci yari sadece 4-5 gol atabilmisti ligde.

    yazik oldu resmen.

    edit: the tradegy doctor uyardi, real'e 3 gol atmis jardel 1999-2000 sezonunda ama o maclarda kalede casillas yokmus. gene de casillas'ta da kotu anilar birakmistir bizim mario...
App Store'dan indirin Google Play'den alın