• 285
    şaka gibi geçen bir transfer dönemi.

    para yoktur satın alamazsın anlarım da arkadaşım kiralık olarak da mı getiremediniz kimseyi?

    ileride yıldız olur ya da olamaz bilinmez ama an itibariyle ne olduğu belirsiz kapalı kutu martin benitez denen bir vitaminsizin peşinden koşacağınıza 2 koca hafta, neden gitmezsiniz dibinizdeki belçika, danimarka, norveç, isveç liglerine veya ne bileyim fransa ikinci ligine, en azında bir alternatif olsun diye bir forvet bir kanat kiralamak bu kadar mı zordu arkadaşım? ulan arjantine git gel zaten koca 2 gün kaybediyorsun jetlagı filan etti mi sana toplamda 4..! transfer dönemi zaten 25 gün sadece. haftasonları çıkar geriye kalıyor 17 iş günü. sen bunun 4 gününü olmayacak duaya amin diye arjantinlerde harcıyorsun. yazık günah uçak biletine konaklama masrafına harcırahına. külliyen zarar.

    neymiş efendim; "uefa mektubu dayadı...". yahu belli değil mi zaten uefa'nın tepende olduğu. hal böyleyken sen 6-7 milyon euroları elin arjantinli tıfılına gömmeye yelteniyorsun ondan sonra yok uefa mektup gönderdi akıllı ol dedi.

    yemin ederim ben ömrü hayatımda bu kadar kötü bir yönetim görmedim.

    başta dursun aydın özbek sonrasında fatih işbecer isimli beceriksiz yönetici olmak üzere yönetim olarak tez zamanda topluca defolur gidersiniz inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın