• 114
    hasretle beklenip gelmeyendir.

    bu seneyi zaten çöpe atın gitsin ama görünen o ki, önümüzdeki 2 sene de bizler taraftar olarak çok kahır çekeceğiz.

    yukarıda son dakika golcusu'nün de belirttiği gibi didier drogba sonrası elimizde patlayan burak yılmaz ve umut bulut yeteneksizlerinin kaçırdıkları goller sebebiyle bir çok maçı ilk yarıdan koparamayıp puan kayıpları yaşayarak 2013-2014 sezonunda şampiyonluğu karşı yakaya bırakıp seriyi bozmuştuk. iyi giden takım birdenbire tepetaklak olmuş, yabancı sınırlamasının da daha da daralmasıyla iyice bir kaosun içine sürüklenmiştik.

    geçen seneyi kafadan geçiyorum çünkü geçen sene kazandığımız şampiyonluk ne bir takım çalışması ne de planlı programlı bir şekilde gelen bir şampiyonluktu. bildiğiniz bir tanrı kupayı bizim almamızı istiyor senaryosu idi. zaten geçen sezon da takımın forvetleri olan bu iki arkadaşın neler kaçırdığını pozisyon pozisyon analiz etsek futbol okullarında ders niteliğinde gösterilecek bir entry çıkar ortaya.

    bu seneye gelecek olursak da, sadece üç maç yazacağım size biri burak yılmaz'ın ikisi de umut bulut'un kabiliyetsizlikleri sebebiyle 7 puanımıza malolan 3 maç;

    (bkz: 7 kasım 2015 çaykur rizespor galatasaray maçı)

    (bkz: 21 kasım 2015 galatasaray antalyaspor maçı)

    (bkz: 27 aralık 2015 kayserispor galatasaray maçı)

    bu üç maçta bu forvet müsveddelerinin neler yaptıklarını sanırım yazmama gerek yok. bu maçlar benim aklımda kalan maçların bazıları. bunlara benzer sürüyle maç var ikisinin sonuçlara negatif yönde etki ettikleri fakat bunları, bu sene için aklıma bir çırpıda gelen ve dramatik sonuçlarla bittikleri için midemde kramplara sebep olan maçlar oldukları için yazdım.

    uzun lafın kısası, dediğim gibi bu sene sonrasında bu iki arkadaş aynı anda ya da ayrı ayrı takımda kalır ve sürekli kadroda bulunursalar eğer, siz sol açığa neymar'ı sağ açığa lionel messi'yi arkalarına da diego armando maradona'yı da getirseniz, seyir zevki düşük ve bol puan kayıplı onlarca maç seyretmeye mahkum oluruz.

    son not: en zevklisi de, bu zamana kadar kendilerini pofpoflayıp toz konduramayan, bok gibi top oynayıp tepki aldıkları zaman taraftarı suçlayan medya maymunlarının, euro 2016'da kadroda olurlarsa eğer bu iki odunun kaçırdıkları gollerden sonraki sinirden kızarmış yüzlerini izlemek olacak gayri resmi fbtv'lerde.

    edit: gizli bakınız düzeltmesi
App Store'dan indirin Google Play'den alın