resim
José Rodríguez Martínez
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:İspanya
  • 1045
    3-0 iken, hatta 2-0 iken kendisini sol kanatta deneyebilirdik. jose'nin solda sıçıp sıvamasıyla 2-0 önde götürdüğümüz maçı kaybedeceksek, kulübü kapatıp gidelim. ha jose solda iyi oynar, pas opsiyonu olur, topun daha çok bizde kalmasına neden olursa, al sana jose-sneijder-sinan-podolski dörtlüsü.

    konuşmak kolay. ama evet yapmak da kolay anasını satayım. futbola gözünüzü seveyim atom fiziği gibi yaklaşmayın. evet taktiksel çok derin şeyler, bizlerle teknik direktörler arasında bazı nüanslar var. olmak zorunda. mesela taraftar antrenman metodlarını bilir mi ? çoğunlukla bilmez. ben elimden geldiğince araştırdığımdan 3-5 bir şey bilirim mesela. ama çıkıp ersun yanal'a hoca o kondisyon antrenmanı öyle değil dersem, allah taş yapar.

    yalnız gerçekten, futbola atom fiziği gibi yaklaşmayın. podolski'nin en iş yapmayacak hali burak yılmaz'dan iyi forvet oynar. podolski'nin boşalttığı sol kanat için de olcan-emre çolak-jose rodriguez-yasin öztekin dörtlüsünden en formda olanını seçeriz. jose orada denenmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın