• 24
    kötü yönetilen takım. birkaç sene önce draft hakkı biriktiren, revizyona giden, gençleşen, 3-4 sene sonrasını düşünen ve buna göre yapılanan bir takımdı. tam bu sırada koç hornacek öyle iyi bir performans sergiledi ki phoenix suns playofflara girmeye doğru gidiyordu ki bir aralar 4. 5. sırada falandı. phoenix biraz ani gaza gelme biraz da telaşla bu planlamayı bozup kısa vadeye yönelik hamleler yaptı. gerek yöneticilik hataları(başta genel menajer) gerekse şanssızlıklar phoenix'in tepetaklak gitmesine dolayısıyla hornacek'in sonuna sebep oldu.

    mesela bu sezon başında marcus morris'i detroit'e gönderdiler ve ikizi markieff morris(takımda önemli role sahip) takımda isyan başlattı. genel menajerin saçma hamleleriyle uyumsuz guard ikilisi brandon knight ve eric bledsoe guard ikilisi kaldı ki takımın en iyi yeri. uzunlar çöp ve gidip 33 yaşında bitik tyson chandler'ı ilk 5 için aldılar mesela. gelecek planlaması yapan takım bunu yapar mı?

    ayrıca takımın 4-5 senedir doğru düzgün bir 3 numarası yok hala bir hamle yapmıyorlar. ligin dibine demir atacaklar. philadelphia gerçeği olmasa ligin en kötü takımı olacaklar neredeyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın