• 31
    gerçekten, şöyle öz galatasaraygücü tarzı bir takım kurup en alt lig neresiyse orada mücadele edelim. oy birliği ile kararlar veririz. fark mı yedik ? biz yedik deriz. hatayı kendimizde ararız.

    yani, iki forvetimiz var. ikisi de kazma. kimse kusura bakmasın, kazmalar. birisi iyi niyetli, taraftarın gözünde bazı şahıslar tarafından bitirilmiş bir kazma. iyi bir 3. forvet o. ötekisi, tripkolik kazma. istatistik falan da getirmesin kimse. alex > hagi o zaman gençler. ne kadar mantıksız değil mi ?

    galatasaray taraftarı futboldan anlıyor mu, anlamıyor mu böyle bir tartışmaya girmem. çünkü ben bireylere inanırım. galatasaray taraftarı olup kötü insan olan yok mu ? var. o yüzden ben bireylere inanırım. ha, beşiktaşlıların genelde bütün transferlerini müthiş ilan etme olayı vardır. fenerliler sık sık timsaha gelir. galatasaraylılar hep eleştirecek bir şey bulur ve genelinde haklıdır. ama işin sonu, ben bireylere inanırım.

    arkadaş, istediklerimiz belli. bak şey de demiyorum artık, okan derici niye o paraları aldı, kaan baysal ne ayak, sabri neden hala bu takımdan para kazanıyor. hepsini geçtim.
    iki forvetimiz var hepi topu. ikisini de sahaya sürdük. biri sakatlanırsa, 3-5 aylık bir sakatlık yaşasa ne yapacağız ? koca sezon elimizde 1 forvet + podolski-sinan gümüş kalacak. yani, bu yapılan öncelikle düşüncesizliktir.
    rakibinin iki stoperi sakat olur, bir yedek bir de 19 yaşında stoperle çıkar, koyarsın 2 forvetini anlarım. ama böyle bir durum da yok ki ?
    `bu maçı 5-0 da kazanabiliriz. eee ?aha daha yeni 4. yıldızı taktık.ama 4 yıldızlı galatasaray, 3 yıldızlı galatasaraydandaha az göğüs sponsoru parası alıyor`. skora, sonuca, kazanımlara elbette önem verilmeli. ama bunlar nasıl geldi, o önemli. şans ile mi, planlamalar sonucu mu.

    taraftarın isteği basit. linnes oynasın, denayer oynasın, carole oynasın, jose oynasın, emre oynasın, sinan oynasın. gençleri ve genç sayılabilecekleri oynatalım. çünkü bizi yasin öztekin kurtarmayacak abi.

    edit : ilk 45 dakikada umut ve burak taraftarı sinir krizlerine soktu. ve takım bu iki şahsiyete rağmen 2-0 önde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın