resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 7668
    bugün 2-1 kazandığımız benfica maçını izledim. takım erken geri düşmesine rağmen, çabuk reaksiyon gösterip kazandı. ve bunu yaparken ched ile umut arasındaki mesafe yalnız 30 metreydi. birde şuan böyle bir durum yaşadığımızı düşünün değil maçı çevirmek büyük ihtimalle hezimete uğrardık. çok değil kovulmasından bir hafta önce oynandı bu maç. sonra selçuk sakatlanmasa muhtemelen eskişehir maçı gibi farka gidilecek rize maçı son maçı oldu. kendisine hiç bir zaman bayılmadım ama bu kadar içi boş eleştirilen başka bir adam da yok harbiden. eski demeci olan fb ve bjk transfer yaptı da ne oldu. bizden 10 puan mı öndeler denmiş. güzel kardeşlerim bu adam varken fark sadece 5'di ve kadıköy, ts, başakşehir deplasmanlarına rağmen 5'di.

    - umut meselesine; herkes gibi hamza da umuttan gol atmasını beklemiyordu. zaten poldi, wes, selçuk, bilal, hatta iyi bir yasin'in, sinan'ın oynadığı takım gol sıkıntısı çekmez. real'de benzema mı gol atıyor ? (''hehehe benzema ile umut bir mi salak şey'' diyenler olacaktır. allah akıl fikir versin bro) umut'un ise temposu iyidir. presle takımı ilerde tutar. mesela açın rize maçında yediğimiz gollere bakın, ikiside umut çıktıktan sonra oldu. neden ? çünkü umut orada olmayınca ileride pres yapacak kimsede olmuyor ve normalde 10 saniyede top çıkaran stoperler, umut olmayınca 2 saniyede top çıkarıyor. böylece ne oluyor bilal bey ? senin defansın yerleşmeden kontra yemiş oluyorsun. rize maçı çok iyi örnek.
    - gomez. o açıklaması skandaldı. yönetimin yapması gerekirdi. taşın altına kendi elini koyduğu için kendisinin eli ezildi. şimdi dursun özbek keşke onun aklına uymasaydım knoblayanka'yı alırdım filan diyor. aynen alırdın...
    - aynen. bugünkü durumumuzun tek sorumlusu kendisi.
    - aynen. sabriye zammı da kendi yaptı. ve sözleşme uzatın demedi de %75 zam yapın dedi. zammı td yapar. yönetim yapmaz.
    - aynen takımda umut gündoğan, ibrahim coşkun, kaan baysal, yekta ve küme düşmeye oynayan genoa'da bile zar zor süre alan dzemaili varken, bilal ve jpk'ya bunların 10 katı para vererek transfer etti. (dördünün yıllardır yapamadığı şeyleri bilal 22 hafta da yapmıştır.)
    - aynen. burağı ilk haftalarda performansından memnun olmadığı için yedekte oturtmadı.
    - evet. pandev yerine ayew'u da kendisi istemedi ve fransadan eli boş dönen yöneticinin suçu da kendisinindir.
    - aynen. takıma yıldızları doldurup gruptan çıkabilirdik. tıpkı ünal aysal'ın pandev ve dzemaili'de örneğinde yaptığı gibi (evet drogba ve sneijder'de bunu yaptık ama kumarı her zaman kazanamazsınız işte)
    - evet. macini sadece 30 değil, 18 milyon euro harcadı. (çok az!!!111!!) ve bu oyuncuların yıllık ücreti yok. hajrovic'e ödenen tazminat yok. ontiveroya hala ödediğimiz para yok. (maniciyi çok severim ama ne yazık ki o da her fani gibi mükemmel değil eleştirilecek yanları var.)
    - evet. osmanlı spor'a gene yenikdik. ama onunla yenildiğimiz maçta kaleye 27 şutumuz vardı. ve bu değil galatasaray bayern munih için bile iyi bir rakam.
    - takımın temposu kötü ? güzel kardeşim sen şu takıma 60 metrede top oyanatıp, adam kovatırsan tabi kötü olur. bu herif dönemin en uç ile en geri arasında ki mesafe 30 metre idi. jose rodriguez %98 pas isabetiyle oynuyordu. şimdi herkes sövüyor.
    - aynen. takım enkaz. astana deplasmanında galibiyete kimse hh'nin takımı kadar yaklaşamadı. artı yasin boş kaleye atsa muhtemelen gruptan çıkmıştık böyle ufak ayrıntılarla kaybetmişiz ama takım enkaz.

    son olarak aynen beyler ay-nen.

    edit: ay-nen prandelli takımı bıraktığında puan farkı 1'di, takım 30 metrede top oynuyordu, şl'de dortmund, arsenal'den 4 yemedi. ve iyi yoldaydık...
App Store'dan indirin Google Play'den alın